Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1948050

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf:

Se till att slå in spiken i kistan i nästa match mot saik. Skulle vara ljuvligt att se dem missa slutspel och se hur mycket minus dom landar på detta år. Måste vara första klubben i historien som backat trots att man gick till final.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Rytter: Jo, och samtidigt hyllade apledningen varandra varje år de gick plus - vilket uteslutande då berodde på att dopningkommunen forslar över >10 miljoner årligen genom medel de frigjort genom att släcka alla julgranar i norra Västerbotten och liknande.

Nu har visserligen SeMer tankat över 15-20 miljoner ytterligare till Apan genom höjningen så inte säkert de går back men med den vilda köpfesten Näsan stått för - senast genom att ta in Jensen för 170 tkr per månad plus sociala avgifter etc - i kombination med de tomma läktare där Apan rapporterar tomma stolar som åskådare..ja, det blir intressant att se bokslutet framåt juni:-)

Apan kan ju som få andra kollapsa fullständigt. 1978 vann de Glud 1979 missade de slutspel 1980 fick de kvalspela.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Rytter: Vi kommer göra vårt yttersta för att spika igen Pudaslådan och knäcka Apföreningen big timme.
Torskar de mot oss efter att blivit förnedrade av det 2:a laget de verkligen vill vinna över matchen före tror jag att hela Schtaaaan imploderar och de kommer missa socialslutspelet av bara farten.

Ett bokslut vi ser fram emot med chips och öl.
Kommentera