Inlägg #1948844

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Känns rätt avgjort nu. 5-2 till milfarna. Trevlig bieffekt 😀

Åter till rätt tråd.

Med rejäl sömnbrist däckade jag tidigt igår och missade nattens match. När jag vaknat loggar jag in på NHL för att se om min förhoppning och gissning att Anders skulle hålla nollan hade slagit in...och finner att matchen slutade 8-7 för Chicago!

Sjukt! Har nu läst igenom kommentarer och matchintervjuer och det verkar som att allt bäst sammanfattas av Chicagos veteranvakt Cam Ward - en av fyra vakter på isen i natt - som säger: "It was a goalkeepers nightmare. For both sides."

Ottawa hade fått in 0-2 innan ens tre minuter spelats men två minuter senare hade Chicago kvitterat till 2-2.

När Ottawa tog ledningen igen med 2-3 efter åtta minuter av första perioden bytte Chicago vakt till Ward och Delia som fått släppa 3 mål på 10 skott slapp fortsätta.

Efter 13.22 hade Chicago vänt till 4-3 och då var det Anders tur att slippa fortsätta. Han hade då fått släppa in 4 mål på 12 skott varav han kunde tagit det sista medan de tre första enligt supportrarnas kommentarer var mål han inte hade chans på.

Det lugnade sig visserligen något i matchen, men kaoset fortsatte och även de inbytta vakterna fick släppa in 4 mål var; Ward på 28 skott, Andy på 30 skott.

Nu var det Andys NHL-match nr 600 och den spelades i hans födelsestad Chicago men han silade rätt ordentligt och supportrarna ropade att "byt ut honom och sätt in Nilsson!".

Jaja. En fullständig kaosmatch och bara att dra ett streck över den.