Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1948949

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite uppehåll i hockeyn nu men vi ser fram emot matchen på torsdag nere i Apschtaan mellan Apan och Luleå. Räkna med att Apan skäms efter slakten i Scandinavium och kommer att ge allt. Men duger de? Senast i Luleå för några veckor sedan vann de visserligen men matchbilden var ju den att Luleå spelade ut Apan, som kunde ta tre poäng pga att Fläskbergets ben "försvann" med målgivande PP som följd, och några flytmål strax därefter innan spelet normaliserades. Det här vet ju båda lagen och Apan förstår att det här blir en match där de måste ge allt. Klarar de av att mobilisera en sådan energi?

Men innan det ska Apan ha hockeyfest i Apkraft redan i morgon, då DamApan tar emot DamUlfven i första playoffmatchen, följt av 1-2 borta, där vinnarna får möta Stocksund eller Göteborg i kval till SDHL.

DamUlfven kommer ju bl a med BurkaDamens tre stjärnor som sökt sig dit för att kunna fortsätta säsongen och med all säkerhet jublar man i Apan till att redan få återse sina grannar och bekantingar från sex matcher i hobbyserien tidigare i år. Kanske Apan t o m riggar upp fiskdammen och drar storpublik till denna match, som med stor sannolikhet blir DamApans sista hemma för i år?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svåra tiden för Apan nu. Inte bara hockeymässigt där spelet efter en kort uppryckning efter nyår nu kollapsar igen.

Utan än mer när det gäller ekonomien och alla väntar på att se om det blir tredje förluståret i rad, efter Näsans våldsamma köp- och säljfest. Än mer bekymmersamt att kommunen, som Apan kunnat mjölka som de velat för landets värsta kommunaldoping, nu tvingat Apan att ta um DamHockeyn igen - annars skulle sponsormiljonerna från kommunen frysa inne.

Men Apan är inte den som är den och här ser vi Apkaptenen, som definierat sin värdegrunnnnnnnd med att han fuskar om det behövs och instruerat sina ättlingar att leverera fläskisar, krama om kommunalordföranden strax norrut sedan denne använd kommunens pengar för att sponsra match i Apkraft arena - en match som Apan torskade.

Kan man undra om barnen i Piteå får ha julgranar som är tända i år?
Uppladdat:

450x300-4ac01b10.jpg4ac01b10.jpg

Kommentera