Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1949396

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Bulan ger sina synpunkter inför kvällens match på officiella Luleåforum (länk).

Bland annat berättar han att nu är Isac och Styrman tillbaka vilket är glädjande. Vidaretalar han om att hemma i Luleå har vi i år haft spelet mot Apan men troskat medan nere i Apschtaan ägde Apan spelet men vi vann. I vilket fall gillar han matcherna nere i Apschtaan eftersom det brukar vara så mycket folk tack vare alla lulesupportrar som är på plats och ofta brukar äga läktarna mot Apklacken:-)

Jaha. det blir verkligen en spännande match.

Vi håller oss fortfarande stabilt högt upp i tabellen även om allt talar för att Warulfven nu kommer att rusa i från.

Lite nervösare för Apan kan jag tro. Efter den fina starten efter årsskiftet tycks de bekväma åter blivit, just bekväma, och Apan har sedan tappat mer än de tagit. Kan de skärpa till sig nu när det gäller Luleå?

Kvällens matcher:
• Skellefteå AIK - Luleå HF
• Brynäs IF - HV 71
• Timrå IK - Växjö Lakers HC
• Frölunda HC - Mora IK

Om man ser vilka som möts och spekulerar i konsekvenser inser man att Apan - om alla resultat blir som Apan vill, senare ikväll kan ha klättrat upp ända till plats 5 och då bara 8p efter Luleå med 9 matcher och 27 poäng kvar att spela om.

Men skulle det gå precis tvärtom kan Apan falla till plats 9 och då hela 14 poäng efter Luleå Hockey.

Lite press på Apan tror jag. Pallar de trycket?

En intressant matchen-i-matchen är det faktum att detta mycket väl kan vara den sista match som Fläskberget förorenar en match mellan Luleå och Apan. Tidigare i år har han ju genom filmningar och fusk varit avgörande båda gångerna Apan vunnit mot oss och räkna på att "benen försvinner" som fan på Fläskberget ikväll - troligen t o m i båset där han övertänd kommer att ramla ihop på båsgolvet och ropa på Luleåutvisning. Kommer nog att få stor betydelse vilka zebror som ligan/förbundet skickar till Apschtaan idag: kommer de att kunna stå emot det kombinerade trycket av Fläskberget, påsykbrytet, swingerli, CryBert och publiken bestående av apor, eventuellt uppeldade genom förematch-fiskdamm!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I detta nu leder alla topplag sina matcher.

• Skellefteå AIK - Luleå HF
• Brynäs IF - HV 71
• Timrå IK - Växjö Lakers HC
• Frölunda HC - Mora IK

Det innebär förstås att Bottenlagen inte närmar sig Apan men den andra sidan av myntet är den att topplagen drar ifrån Apan som får allt längre avstånd till topp 6:-)
Kommentera