Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1950348

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ser helst att ni vinner då vi ökar vår lucka ner till trean. Om ni gör 11-0 eller liknande går ni upp i serieledning. Tuff uppgift men inte omöjlig :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Noterar att Warulfven lyckades tappa en poäng mot Timrå, efter att ha vunnit med 1-0 i övertid.

Till det kommer att Timrå gjorde 0-1 med all säkerhet men Ulfvavakten hade handsken ovanpå pucken och drog handsken ut ur målet varpå zebrorna förklarade att de såg ingen puck och ringde farbror lärling - anställd av hejsanhejsan för att inte döma mot ulfven - såg inte heller något. Med alla vinklar - ska det verkligen vara omöjligt att rekapitulera var pucken varit? Men med lärlingen som ansvarig kan vi förstås glömma sådant.

Ja, det vore intressant om Luleå skulle ta 3p av Frölunda och ni och vi skulle ligga 8 poäng eller mer före övriga lag med 8 omgångar kvar. Vi hoppas att du får rätt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hamnat i fiberproblem på södra Öland och kan bara koppla upp mig sällan. Det betyder att jag inte kan se Luleå-Frölunda live tyvärr. Har dock TV och såg därför Malmö-Apan på TV4.

Malmö ägde konsekvent spelet som väsentligen utspelades i Apans zon.

Man får dock intrycket av Apan att de vill, men inte kan. De flesta apor tycks inte ha något att bidra med, än att vara arga och tjafsa. Och något lagspel kan inte skönjas. Villervalla i försvaret där ingen tycks veta vad de ska göra. Och så det intetsägande anfallsspelet som i stort sett handlar om att gå in efter sargen 5-10 meter innan de kläms fast vid sargen.

Men det finns något som apan imponerar med. De flimar så ini helvitte. Vidrigast var när Malmö fick sin tredje utvisning vilket gick till så här. Malmöspelaren Persson sträcker fram sin klubba för att nå puck. Då tar Apan tag i klubban och rycker den av Persson, som släpper klubban. Sedan försvinner benen på Apan helt oförklarligt, ingen rör honom.

Jag fattar inte att den vidriga filmningen - som de usla zebrorna köpte och visade ut Persson på - inte kommenteras av kommentatorer på plats eller i studio. Men då talar vi om herrar sanny och swikegård och dessa aprunkare har ju blundat för apfilmningar i åratal.

I fortsättningen slipper vi se Fläskberget och hans vidriga filmande i Elitserien SHL men tyvärr han Fläskberget tränat upp andra apor och vi riskerar därför att se apben försvinna i fortsättningen också. Till dess att Fläskbergets arvtagare försvunnit. Eller till dess att Apan försvunnit från Elitserien SHL.

Matchen var för övrigt en förolämpning mot hockey. Pehr Claesson, utsedd till till seriens sämste domare var tillsammans med rookien harnebring helt meninglösa och gav Apan billiga PP t ex det första som gav Apan 1-0. Därefter handlade det bara om att förstör och ju längre matchen led desto mer handlade det bara om en bisvärma framför egna målet och manneköngen fick inte många skott på sig eftersom han hade fem extravakter. Och så sarg-ut, sarg-ut, sarg-ut. I tredje perioden hade Apan allt svårare att freda sig och då tig man till klubborna och slog och vevade som galningar på alla Malmöspelare i närheten, trippade omkull ett flertal samt brottade ned övriga bakifrån medan Claesson hade svalt pipan och lät Apan komma undan med allt fulspel.

Möller hade under matchen visat vad han är bäst på nämligen att INTE kunna skjuta mål men sista matchminuten lyckades han eftersom Malmös vakt klivit av för en sjättespelare.

Bedrövligt!

Jag kan inte tro annat än att Apan är ta mig fan sämst i serien nu. Nog fan måste väl både Öret och Morsan vara bättre än det här, ja, även Timrå, och det rimmar illa och känns nedrigt att inkompetenta zebror inte ska kunna bestraffa Apans fulspel och att de därigenom idag stjäl tre poäng av Malmö. Usch!
Kommentera