Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1954611

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Du kan ha rätt. Ossianjåda är väl känd för att köra med en massa olika nicks som framför allt märks genom att de berömmer varandra. Ett tag var vi helt säkra och betraktade saken som klar. Visst har de olika handstil genom att ossian öser ut allsköns hatbrottsliga och saboterande ordtirader, medan tanten framstår som en tystlåten språkets och tankens gigant. Men visst, det kan vara ett trick.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Puh, Petter smäller in 0-3 och Luleå vinner match med de siffrorna. Joel håller nollan igen. Luleå sätter elitserierekord för vunna bortamatcher i följd.

Det var ändå en j-a oviss match och hade Pungen haft lite flyt och fått in någon balja kunde de mycket väl ha orkat hålla ut och ta matchen till vinst.

I skrivande stund har jag svårt att tro att Pungen ska kunna upprepa detta uppe i Luleå på lördag. Men vem vet?

Tommy Jonsson är skitförbannad på zebrorna efter matchen och visst kan man förstå det. Visst, Luleå är det bättre laget, men det kunde ha slutat lite hur som helst och zebrorna kan man aldrig vara nöjd med.

Mest spännande just nu att följa Öret-Ulfven till slut. Fortfarande 1-2 och 3.23 kvar.

KOM IGEN, ÖRET!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Idag så har jag varit hemma med den minsta som varit krasslig idag och då har jag jobbat lite med datorn.
Så då har jag försökt att få bägge att skriva och de har de gjort. Men så fort den ena loggat ut så har den andra loggat in. Aldrig samtidigt. Så när den ena har varit inloggad så har jag skrivit åt den andra och vice versa. Det har varit riktigt roligt faktiskt. En gång så orkade nog inte Yoda logga ut utan svarade vad han "trodde" orsakade Babsans beslut att radera inlägg.
Kommentera