Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1959539

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå har en ruggig förstalina med bl a Emma Nordin och Michelle Karvinen som båda överlägset toppar poängligan i detta slutspel.

Men DamPungen har satt en lina att nautralisera dessa och de har lyckats perfekt. Känns knappast som att man sett våra poängdrottningar delta i finalmatcherna överhuvudtaget.

Nyss två situationer under slutminut av andra: Luleå pangar på från nära håll och pucken är fri mer en meter från PungaVakten - och då blåser zebrorna av för blockering! Skärpning!

Strax därefter: Nytt tryck mot Pungamålet och Michelle Karvinen satsar på att valla in via ryggen på Pungavakten varpå denne och en Dampungback lägger sig på isen och Luleå jublar för mål, men DamPungaVakten visar skenbart att hon har puck men det är inte speciellt övertygande. Var det mål? Kanske?

Andra perioden över 1-2 och som lagen spelat hög risk för att DamPungen tar SM idag. Men 1-2 är bara 1-2.

SVT har satsat rätt bra på kommentatorer, diskussioner, etc, men den ditsatta herren lyckas bara någorlunda.

DamPungens back Ramboldt blev nyss inte uttagen till VM. Det har man då genom intervjuer frågat Ramboldt själv om, det har man frågat förbundskaptenen om, det har man ta mig fan frågat varenda j-a spelare så snart man har chansen, typ intervjuar en målskytt med inledande fråga "Tycker DU att Ramboldt skulle vara med i VM?"

Ge er nu, för fan! Skärpning. Ramboldts VM eller inte VM skiter vi fullständigt i, OK?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
2-2 och drygt rvå min kvar. Vågar man påstå att nästa mål blir viktigt...
Kommentera