Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1959951

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vilken start! Emma Nordin som varit punktmarkerad och osynlig hela finalspelet kommer på kanten och pangar in 1-0 efter 23 sekunder.

NU ÄNK-LIGEN leder Luleå finalen för första gången!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fyra minuter spelade och Luleå har börjat riktigt bra. Varje spelare går in i varje kvinna-till-kvinna-situation med 100% och laget agerar synkroniserat. DamPungen pressade och får inte riktigt försvaret att fungera än. Luleå har varit framme i flera farliga situationer förutom målet.

Än så länge är detta Luleå på högsta nivå och fortsätter det så här är jag inte orolig alls. Då blir det en riktigt klar vinst.

Vill speciellt lyfta våra finska spelare Hiirikoski, Jenni, Karvinen, Michelle, Savolainen, Ronja, Nieminen, Petra, Alanko, Christa, Tulus, Noora! Alla dessa går främst och visar 100% och drar med sig hela laget.

Finska spelare på herrsidan har alltid haft stor betydelse för Luleå Hockey. Vi behöver ju bara nämna Jarmo Myllys och Veli-Matti Ruismaa och då nämner vi kanske de två allra bästa och viktigaste av våra spelare genom alla tider.

Norrbotten är mer än något annan plats i Sverige historiskt och geografiskt betydligt närmare Finland och våra härliga finska spelare i herrlag och damlag ser vi knappast som utlänningar: de hör på många sätt till oss mer än spelare från sydbotten.

2-0 till Luleå efter 12 minuter och skotten 10-1 och det speglar verkligen det vi sett på isen. Det känns verkligen som att DamPungen var starka och imponerade så länge som Luleå Hockey INTE spelade på topp. Nu är det avgörande match om SM och nu spelar världsmästarna från Luleå Hockey på topp!

All lycka till DansbandsWolf och alla andra som i Delfinen högljutt kan vara nära vårt fina lag:-)
Kommentera