Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1960744

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag har fokuserat lite på målvaktsspelwt dssa två matcher. Och att Lassi måste spela på topp för att vi ska ha en chans mot Läkers är självklart och trots fyra insläppta nu så har jag svårt att lasta honom för något av dem. Däremot är jag inte imponerad av Viktor Fasth. Den normalt så otroligt duktige luleutbildade Fasth har inte imponerat alls på mig. Att vårt lag på två matcher skulle göra 8 mål på Lakers varav 7 på Fasth det hade nog gett en jädra utdelning på oddset. Jag har en känsla av att vi får se Andren i kassen för Lakers imorgon
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Jo, förvånande att Lassi släppt in så pass många puckar i matcherna mot Läjkers. Finns mål som han definitivt tar i vanliga fall; finns andra som ett och ett är ett bra mål men som Lassi ofta tar ändå och sammantaget har Lassi släppt in mål som en "normal" vakt kanske.

Man tänker därför att vi där har ett s k sparkapital. Dvs om Lassi leverar en match på Lassinivå ger det oss ordentligt plus och det kan vara bra att hoppas på, om nu Läjkers skärper sig och kan leverera ännu bättre matcher - då ser vi gärna att Lassi stjäl match för oss:-)

Ja, Fasth brukar kunna vara extremt svår att måla på när han är på topp. I de lägena står han inte bara ivägen för alla skott men dessutom är han rena puckmagneten och släpper inga returer.

Vi hoppas slippa se Fasth växla upp och bli omöjlig. Men ser gärna att Lassi gör det.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Riktigt imponerad av er, fruktansvärt starkt att ha 2-0 i matcher mot Växjö, fortsätt så här och slå ut plastgänget i 4 raka :-)
Lycka till!!! :-)
Kommentera