Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1964675

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fniss fniss fniss! Underbar dag!
Jag sa redan innan säsongen att jag är mer än nöjd om vi tar oss till semi. Nu ser vi fram emot att se hur många smackiljoner back som Skeå går efter att bara ha nått kvartsfinal inför ett fåtal åskådare. Var det -17 mille senast de åkte i en kvart med sitt inköpta legoknektslag? Tyvärr kommer väl CMore-pengarna att täppa igen många svarta hål men räknar ändå med ett ganska fett minusresultat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Javisst är det en härlig dag idag. Det har varit tydligt i flera år nu men vi ska aldrig glömma 2 april 2019 - dagen då Luleå Hockey definitivt passerade apan som därmed påbörjade vandringen ned till Apans Golgata - det allsvenska träsket.

2 april ska för alltid minnas och firas årligen!

Nu blir det en olidlig väntan på Apans bokslut då vi får facit på Näsans vilda köpfest under de tre år han vanskötte apans köp-och sälj. De tidigare två åren lyckades han fixa till förluster på över 20 miljoner och hur mycket blev det i år?

Och då får vi inte heller glömma att räkna in att Apan kommande år fortsätter att betala del av lön för Aaltonen - Apans superstjärna 2018-2019, som efter toppenbedriften 1 mål på 35 matcher för Apan, så snart han kom ur sekten numera öser in mål och poäng i finska Liiga.
Kommentera