Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1965018

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Han tog till och med bort det inlägg jag skrev igår, som var ett av de trevligaste inlägg jag skrivit på deras sida och som inte ens var i närheten av en sån sågning av deras lagbygge som man sett på exempelvis north power-forumet....jaja en apa är en apa och känsliga som ingen annan när deras värdegrund ifrågasätts och deras bubbla är uppenbarligen inte helt enkel att hyperventilera i :)

Det blev Fusklunda alltså... inte något direkt drömmotstånd eftersom jag räknar med att vi kommer tappa många spelare om vi nu ens lyckas ta oss vidare till final. Hade mycket hellre mött ett tröttkört HV med en lägsta nivå som endast kan under/överträffas av Mordor. Jag är däremot fruktansvärd taggad inför matcherna då jag redan räknar med att det kommer bli ett mindre krig med mycket känslor. Ingen robothockey med enbart skott från sarghörnen och löjligt smågruff efter varje avblåsning. Det här är en slutspelsserie som ser otroligt tempostark, lovande och bufflig ut på det berömda pappiret.

FRAM MED GRUSET!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kiss (tips) of death... Wennerholm tippar Luleå och Färjestad i finalen. Förbannade karljäveln har aldrig i sitt liv haft rätt. Hans tidigare tips i slutet av grundserien var Växjö och HV. Vi får tacka Frölunda för en god match med ett hej hej hej.

Frölunda mot Dif kan väl iofs bli småkul att titta på men ändå surt att vi förlorat semin flera dagar innan pucken ens är släppt :(
Kommentera