Luleå HF

92641 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1971932

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Otto1: Tack! Låter ju som att det är korrekt och verkar vara en fin kille som vi hoppas kommer att lyckas hos oss och ta steget mot en kommande NHL-karriär som det verkar.

Samtidigt kan man inte undgå att beklaga den utveckling som drabbat svensk hockey med kraft under senare år och innebär att talanger snabbt dras över Atlanten alternativt rekryteras till andra klubbar bl a för att ersätta de som passerat havet.

Extremt märkbart är det ju för Timrå med tanke på vilka ni tappar i år och ännu mer vilka ni tappat senaste åren. Med alla dessa kvar - var hade ni varit nu? Kanske fortfarande kvar i slutspelet om "Le Mans" som nu nått finalspel?

Tycker ju att Timrå höll spelet hyggligt uppe länge i år men konkurrensen är stark och efter jul föll det ihop. Men ni har kommit tillbaka tidigare och nästa gång hoppas vi att Timrå hinner etablera flerårig stabilitet för att säkra en SHL-tillvaro på sikt.

Om vi nu får Hållander - stort tack - och hoppas se Timrå tillbaka till SHL så snart som möjligt!
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Bara att Gratulera!

Nu får ni en spelare (förutsatt att ni kör på med spelidén) som kommer passa er som handen i handsken. Det enda som potentiellt skulle sätta käppar i hjulen är väl hemlängtan kanske.

Se nu till att förvalta honom väl!
+2
Kommentera