Luleå HF

91845 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #1972867

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Bara gratulera Fusklunda till SM-guldet. De var helt klart det bästa laget genom hela slutspelet. Färjestad och Luleå var de två största besvikelserna då de bägge hamnade i en enorm formsvacka när det betydde som mest. Jag är dock jäkligt nöjd med våran säsong och plusresultat, högre spelarbudget och ännu sexigare lag till nästa säsong. Flertalet av våra nyckelspelare var tydligen skadade i semin så det är bara att motvilligt acceptera att det är sånt som kan hända. Nästa säsong då jävlar :)
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Detta inlägg skrivet i Skeåforumet. Tänkte bara det kan vara av intresse då moderatorn Barbro åter igen kommer ta bort mitt inlägg för att det inte överensstämmer med hans världsbild :)

Farbror Barbro: Jag har flera gånger bett dig att ange en enda lögn som skrivits i Luleåforumet, ännu inte fått ett enda ynka konkret exempel. Jag har däremot märkt att du har mongosvårt för att skilja på åsikter och fakta, jag tycker t.ex. (detta är min åsikt) att ni värvat hejvilt och överfördjävligt dåligt och alldeles för dyrt för ert publik- och sponsorunderlag. Ni verkar tro att ni är en storstad som ni slängt pengar runt er. Skeås minst -30 mille de tre senaste säsongerna innebär väl ändå att min åsikt är någorlunda korrekt? Är det lögn och dynga att ni köpt mer än ni har råd med? Det ska bli mycket intressant att höra ert bokslut då ni åter igen kommer gå minst tio mille back efter era köpfester av spelare.
Så låt höra nu, vilka är lögnerna och dyngan som det ljugs över i Luleåforumet? Jag lovar att ge dig en komplimang om du för en gångs skull beter dig som en vuxen person och besvarar detta inlägg istället för att bara radera det som du vanligtvis gör.

Alla som tror att jag får ett vettigt svar kan räcka upp sin hand :)
+7
Kommentera