Luleå HF

91011 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #1972876

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Detta inlägg skrivet i Skeåforumet. Tänkte bara det kan vara av intresse då moderatorn Barbro åter igen kommer ta bort mitt inlägg för att det inte överensstämmer med hans världsbild :)

Farbror Barbro: Jag har flera gånger bett dig att ange en enda lögn som skrivits i Luleåforumet, ännu inte fått ett enda ynka konkret exempel. Jag har däremot märkt att du har mongosvårt för att skilja på åsikter och fakta, jag tycker t.ex. (detta är min åsikt) att ni värvat hejvilt och överfördjävligt dåligt och alldeles för dyrt för ert publik- och sponsorunderlag. Ni verkar tro att ni är en storstad som ni slängt pengar runt er. Skeås minst -30 mille de tre senaste säsongerna innebär väl ändå att min åsikt är någorlunda korrekt? Är det lögn och dynga att ni köpt mer än ni har råd med? Det ska bli mycket intressant att höra ert bokslut då ni åter igen kommer gå minst tio mille back efter era köpfester av spelare.
Så låt höra nu, vilka är lögnerna och dyngan som det ljugs över i Luleåforumet? Jag lovar att ge dig en komplimang om du för en gångs skull beter dig som en vuxen person och besvarar detta inlägg istället för att bara radera det som du vanligtvis gör.

Alla som tror att jag får ett vettigt svar kan räcka upp sin hand :)
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, du visar med all önskvärd tydlighet hur extremt uselt modereringen på apsidan hanteras.

Apmonstrumet ossian öser på med hallucinatoriska inlägg där han hittar på skitsnack om pedofili om en klubb, medan tanten jublar och rensar alla inlägg som lyfter fakta utan att vara pro-Apa.

Nu ljuger tanten ytterligare och skriver "Jag fick livstid inne i luleåboken då jag skrev typ: varför får Janne Sandström spela istället för att ge chansen till en yngre? minns inte vem.
Då kan vi prata om Nordkorea."

Nja. Sådana lögner kan inte få stå oemotsagda. För tre år sedan blev jag forumledare för Luleåboken och mina omedelbara åtgärder blev förstås att omedelbart stänga av de båda apmonstrumen för trolleri (se nedan).

Var anledningen att tanten, en månad efter att Luleås säsong 2015-2016 tagit slut sedan vi förlorat semifinalen mot Frölunda med 2-4 i matcher (följt av att Frölunda spöade Apan enklare i final med 4-1 i matcher) - frågade "varför spelade landslagsjanne isf en yngre back för Luleå"?

Nej.

Anledning 1 var att vi som sett apmonstrumet Ossian och hans side-kick (om det inte är samma person, vilket mycket talar för) "in action" under mer än tio års tid - först på SvenskaFans sidor för Luleå Hockey och Apan (som de saboterade så att de i princip dog) - vet att det handlar om internettroll.

Apmonstrumets Ossians "kommunikation" uppfyller kriterierna för den vedertagna psykiatriska diagnosen av internettroll med delar av den så kallade mörka tetraden inkluderande
• sadism = önskan att skada, håna, såra, förolämpa
• psykopati = känslokyla för att såra andra
• destruktivitet = saboterar möjligheter till vettig kommunikation
och tantens applåderande av Ossians "inlägg" numera kombinerat med att han eliminerar alla svar av andra, innebär att även hon manövrerar för internettrollande.

Anledning 2 var att dessa båda apmonstrumen saboterat snackets apsida genom att sitta och ösa inlägg och bildsammansättningar med syftet att utmåla en sportchef i annan klubb som nazist - vilket ledde till att civila rättsliga myndigheter initierade en förundersökning, vilket ledde till att Apsidan stängdes.

Och då strömmade de båda Apmonstrumen in på Luleåsidan för att forsätta ösa in sin skit, då Apsidan inte var tillgänglig.

Nej. Några internettroll accepteras inte på Luleå Hockeys sida på hockeysnacket. Ett tämligen självklart beslut.
Uppladdat:

450x141-skarmavbild-2019-05-05-kl-120031.png

+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Från Webmaster, den 2 maj

Blockering
Du har blivit blockerad i sidorna för Skellefteå AIK
Anledning: Smuts
Blockeringens längd: 4320 timmar

HAHAHAHA! Åh nej vilken förlust! Det tog fan i mig bara ett par sekunder innan jag blev bannad i 180 dagar för det där inlägget.
+6
Kommentera