Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1973146

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, du visar med all önskvärd tydlighet hur extremt uselt modereringen på apsidan hanteras.

Apmonstrumet ossian öser på med hallucinatoriska inlägg där han hittar på skitsnack om pedofili om en klubb, medan tanten jublar och rensar alla inlägg som lyfter fakta utan att vara pro-Apa.

Nu ljuger tanten ytterligare och skriver "Jag fick livstid inne i luleåboken då jag skrev typ: varför får Janne Sandström spela istället för att ge chansen till en yngre? minns inte vem.
Då kan vi prata om Nordkorea."

Nja. Sådana lögner kan inte få stå oemotsagda. För tre år sedan blev jag forumledare för Luleåboken och mina omedelbara åtgärder blev förstås att omedelbart stänga av de båda apmonstrumen för trolleri (se nedan).

Var anledningen att tanten, en månad efter att Luleås säsong 2015-2016 tagit slut sedan vi förlorat semifinalen mot Frölunda med 2-4 i matcher (följt av att Frölunda spöade Apan enklare i final med 4-1 i matcher) - frågade "varför spelade landslagsjanne isf en yngre back för Luleå"?

Nej.

Anledning 1 var att vi som sett apmonstrumet Ossian och hans side-kick (om det inte är samma person, vilket mycket talar för) "in action" under mer än tio års tid - först på SvenskaFans sidor för Luleå Hockey och Apan (som de saboterade så att de i princip dog) - vet att det handlar om internettroll.

Apmonstrumets Ossians "kommunikation" uppfyller kriterierna för den vedertagna psykiatriska diagnosen av internettroll med delar av den så kallade mörka tetraden inkluderande
• sadism = önskan att skada, håna, såra, förolämpa
• psykopati = känslokyla för att såra andra
• destruktivitet = saboterar möjligheter till vettig kommunikation
och tantens applåderande av Ossians "inlägg" numera kombinerat med att han eliminerar alla svar av andra, innebär att även hon manövrerar för internettrollande.

Anledning 2 var att dessa båda apmonstrumen saboterat snackets apsida genom att sitta och ösa inlägg och bildsammansättningar med syftet att utmåla en sportchef i annan klubb som nazist - vilket ledde till att civila rättsliga myndigheter initierade en förundersökning, vilket ledde till att Apsidan stängdes.

Och då strömmade de båda Apmonstrumen in på Luleåsidan för att forsätta ösa in sin skit, då Apsidan inte var tillgänglig.

Nej. Några internettroll accepteras inte på Luleå Hockeys sida på hockeysnacket. Ett tämligen självklart beslut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja det är inte första gången som de två trollen ljuger hejvilt där inne. De måste vara otroligt korkade då de tror att ingen ska ifrågasätta vad de säger, utan bara blint lita på två människor med en sån lögnaktig historik av tidigare beteende.

Till Zappaholic kan jag bara säga att han borde googla "svenskafans luleå farbror barbro" eller lägga till Sten-Georg, Sven Sewage och allt vad Yoda nu kallade istället för farbror barbro.
Bara att se hur de betedde sig där i framför allt Luleås matchtrådar för att förstå varför de blev portade direkt de började komma in även här för att förstöra.
Där är anledningen till att de två Skeåtrollen är bannade, även FB vet om det men ljuger så tungan blir svart i vanlig ordning.
Om vi vore så skitnödiga här inne som FB försöker ljuga om så hade vi inte haft trevliga personer från andra lag här inne, som exempelvis Blister som jag inte tror är speciellt rädd för att ställa frågor om vår backsida :)
Kommentera