Luleå HF

92652 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1973184

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja det är inte första gången som de två trollen ljuger hejvilt där inne. De måste vara otroligt korkade då de tror att ingen ska ifrågasätta vad de säger, utan bara blint lita på två människor med en sån lögnaktig historik av tidigare beteende.

Till Zappaholic kan jag bara säga att han borde googla "svenskafans luleå farbror barbro" eller lägga till Sten-Georg, Sven Sewage och allt vad Yoda nu kallade istället för farbror barbro.
Bara att se hur de betedde sig där i framför allt Luleås matchtrådar för att förstå varför de blev portade direkt de började komma in även här för att förstöra.
Där är anledningen till att de två Skeåtrollen är bannade, även FB vet om det men ljuger så tungan blir svart i vanlig ordning.
Om vi vore så skitnödiga här inne som FB försöker ljuga om så hade vi inte haft trevliga personer från andra lag här inne, som exempelvis Blister som jag inte tror är speciellt rädd för att ställa frågor om vår backsida :)
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Nedan har du ett inlägg som Farbror Barbo skrev för SJU år sedan på Luleås sida på svenskafans. En "mysig" blandning av hyenor, rasistanklagelser, asätare, orättvisor m.m. Vi är alla glada över att Sven, ett par år efter hundratals liknande eller än värre inlägg på Luleås forum, bannade dessa två så vi får lugn och ro här inne.
Att FB blev avstängd för sin kommentar om Janne Sandström är sånt skitsnack att inte ens en politiker skulle gå på det.
Ja, sju år... så länge har det tragiska trollet minst varit avundsjuk på Luleå, i synnerhet när det gått bra för oss :)

Farbror Barbro:
Oraklet hahaha,du är bara frustrerad.
Vi tog ledningen med 3-0 mot er sedan stängdes matchen ner,inte vackert men effektivt.Varför spelade ni likadant? Hur kändes det smaka på egen medicin? Varför höll ni också på och skulle stänga ner? Jo det var ert vanliga spel! Det ni nästan alltid sysslar med! Redan vid 0-0 och även i serieledning! Då förstår ni kanske hur roligt alla tycker det är möta luleå!
Varför jag blir förbannad på luleå hockey handlar om att jag ogillar 1.orättvisor och 2.rån, stölder.
Ni ligger trea i serien och koketterar och skryter.Medelsvensson tror tyvärr också ni är bra.
1.Ni har inget eget spel,ni vill inte äga puck utan ni lever på misstag - parasiterar,asäter.Ni är dom enda hyenorna i ES.Det är ORÄTTVIST att ett lag som lever på andras bekostnad får cred av allt för många okunniga måttligt intresserade.
Ni är hockeyns glidflygplan,ser ut som ett riktigt hockeylag men har ingen egen drivning utan kräver någon som drar upp er.
2.Hur många poäng har ni stulit? Ni gör ett eller två fulmål och det räcker för vinst eller oavgjort för ni vågar aldrig överge boxen.
Nu har jag ändå inte tagit upp den diskriminering Osten håller på med mot norrbottens talanger.Bara det värt ett eget kapitel.Hur kan ni vara så sinnesslöa som säger -det spelar ingen roll var spelarna kommer ifrån! Osten har ju även sagt att det har ingen betydelse om så spelaren är från Marocko!!...förmodligen även ett försök att tvätta bort rassestämpeln.Sluta diskriminera Norrbotten.Vem tror ni ska värna om era talanger om inte luleå hockey gör det?Måste säga det är tur Skellefteå AIK ser dom.
På tal om Osten ,alla utom lulefansen förstår vad han skrikit.Ni skämmer ut er som låtsas som annat.


Tumme upp 2012-12-11 19:12:52
+3
Kommentera