Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1973147

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite låtsas-VM kvar under våren. Annars är det numera bara slutspelet om Stanley Cup som pågår och där har den ena efter den andra storklubben eliminerats.

I östra konferensen är redan Carolina Hurricanes - med Luleå Hockey-spelarna Lucas Wallmark och Justin "Mr Game 7" Williams klara för final (och därmed semifinal om Stanley Cup.

De kommer att få möta antingen Boston - som kan ta in Lulespelaren Pistol Pete Cehlarik - eller Columbus - med Luleåspelaren Dean Kukan. Just nu 3-2 i matcher för Boston.

I väster har vi läget
• Dallas - Saint Louis 3-2
• San Jose - Colorado 3-2

Det har hela slutspelet varit svårt att tippa hur det ska gå men undrar om inte San Jose slår Carolina i final. Om det inte blir sju matcher, för då har Hurricanes Justin Williams...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tydligen liras just nu någon sorts koskenkorvakupp, döpt till Svensson Cup för att förvilla.

Och tydligen har tre kronor haft Markan i mål och denne har kolliderat med finska centern Juhani Tyrväinen, följt av att Markan legat kvar på isen och sedan lämnat över spaden.

Svenskarna hade tydligen väntat sig utvisning på Tyrväonen men så blev det inte och då raaaasade Rickard Grönborg mot zebrorn med uttalandet "Vilket skitsnack!"

Varpå Sexpressen ljuger i rubrik och skriver att han raaaasade mot Finland: "Svenska vreden mot Finland: "Skitsnack"".

Fan, vad less man är på tabloiddrakarna som numera använder rubrikerna endast för att ljuga sig till annonsklick och aldrig för att informera.

Men vad hände? Jag har inte sett matchen och ingstans visas några filmsekvenser så jag vet inte. Vennergren tycks mena att det bara var en omedveten kollision så man vet inte.

Markan är förstås mest känd för när han i Junis-VM mot Kanada var ut och krockade, snurrade flera varv innan han blev liggande halvnaken på isen sedan han kastat av sig det mesta av klädseln och skydden.

Var det så nu? Det har jag förstås ingen aning om.

Men intressant att konstatera att Luleås nya center Tyrväinen tydligen är stenhård och kommer att passa finns bland våra stålmän:-)
Kommentera