115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1975287

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mindre än fem minuter kvar av tredje perioden, fortfarande 4-3 för Tre Kronor, men Lejonen har fortsatt legat på som i andra, även om kronorna stått upp lite under senaste minuterna.

Nu ska det avgöras!

Sven.Savage: Sverige i mental kollaps och det känns som vi inte är värda en seger!! 3 mot 3 bör ju gynna Sverige normalt!!

Mike.F

Finland gör en halv Kanada och pangar in 4-4 efter att ha tagit vakten.

Tre Kronor har alltså "satsat" på att lira försvarsspel under tredje perioden, dvs köra hårt med vårt sämsta verktyg.

Och tappade till slut in kvitteringen.

Jag tycker ju att Henke skulle ha tagit både 0-1 och 3-3 men antar att vennerstig och vissa andra kommer att hävda att Henke vid sidan av det räddade 30-40 otagbara mål.

Vilket jag inte sätt.

Tre Kronor kör med en vakt som inte är tillräckligt bra och med ett försvarsspel som är pinsamt slött. Vår anfallshockey och vårt PP är riktigt bra, men bakåt är vi rent usla.