Luleå HF

92753 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1980188

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Smurfen: He he, du har helt rätt.

Apan kommer förstås att skicka ut samma pressmeddelande som de alltid gör på kvällen efter Den Första Fiskd..."Isträningen":

"Hockeyintresset i Apschtaan slår nytt rekord! Apan genomförde ikväll Den Första Isträningen och ett rekordstort antal av Apschtans invånare hade infunnit sig för att följa aplaget. Det är tydligt att intresset för hockey i APschtaan är större än någonsin och naturligtvis störst i världe...i Sverige!"

Samma Apsanning har de skickat ut år efter år efter år och trögtänkta, lättövertalade så kallade nyttiga idioter klistrar obetänksamt nog in Apans hittepå utan att reflektera över fakta.

Fakta i form av att åskådarsiffrorna sjunker år efter år i Aparenan och numera är det bara de SHL-lag som kommer från de minsta orterna, med minsta arenorna som drar färre än Apan, där intresset av fakta att döma är rekordlågt och skamligt för att vara en SHL-klubb.

Och detta trots att Apan själv friserar upp antalet åskådare genom att räkna tomma stolar som "åskådare". När de skämde ut schtaan och Sverige i CHL förra året hade SVT av misstag beslutat sända Apans hemmamatch i TV och alla kunde hur tydligt som helst se att de enda "åskådare" som bevittnade matchen satt i antingen hemmalagets eller bortalagets bås. Men Apan körde "räkna tomma stolar"-tricket och förklarade att de dragit en publik på 1 500 "åskådare".

Men Den Första Fiskdammen pågår just nu som bekant och man kan förutsätta att den dominerande delen av publiken redan somnat i stolarna eftersom de brukar lägga sig redan 19.00 för att orka med förskolan i morgon. Och fåtalet äldre, har till största delen även de somnat, sedan de hinkat Apskogsstjärnan dryckjom på herrmuggen.

Över hela spektaklet ligger - liksom vid Apmatcher - ett skimmer av ...*gäsp*...Zzzzzzzzzzzzzzz.....
Uppladdat:

349x300-images.jpeg

400x300-two-russian-drunks-3_7.jpg

359x300-skarmavbild-2017-11-25-kl-170543_0.png

+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: skulle man kunna säga att du har snöat in på den där chimpansen eller så e det damer på is med klubba? skriv lite om Lule herrar istället Sven!! Så här års e de mest ångest annars!!

Mike.F
+4
Kommentera