Luleå HF

115900 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1980215

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Sven.Savage: Oj sent svar då det har varit mycket i livet! De jag menade var att de finns ett flertal värvningar hos er som kostat mycket pengar som inte fallit väl ut och det varit år med stort publik tapp då ni gått krabbgång och när de behövs har SSAB bland annat gått in och köpt sektioner med biljetter och en miljardär (kudos till han) som gått in med gigantiska belopp för att höja stämningen i hallen och dra mer publik, vi själva hade många fina år då laget gick som tåget men allt går upp och ner och med en mättade publik och sämre lag på isen så blir tyvärr publikintäkterna fort mindre, ni kommer också att drabbas av de igen även om ni just nu går som tåget! Träffar hela tiden lulefans i och med att jag jobbar mest i Luleå och gärna pratar hockey och hybrisen är total hos vissa 😄 och vem vet kanske ni tar ett "Glud" i år! Vore kul tycker jag själv och skulle verkligen unna några av era fans det 😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Blister Brigade: Du har förstås rätt i att lyckan kommer, lyckan går och än så går det upp, sen så går det ner.

Är inte så säker längre på att Luleå kommer att gå mycket starkt i år, eftersom så många lag förstärlkt så massivt. Med undantag för Apan, förstås.

Men liiite svårt att veta vad man hoppas för Apan i år.

• Att den skygglappsförsedda hybristparalyserande satsningen mot undergången fortsätter?

• Eller att Forsell, Lill-Nisses farsa och de egna produkterna som nu återvänder sedan CryBert fått silkessnöret får fart på Apan igen?

Troligen det förstnämnda. Men kanske det senare.
Kommentera