Luleå HF

92645 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1980288

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan har ju inte bara ekonomiskt kollapsar senaste tre åren under Näsans vilda köpfest då han fyllt laget med bekväma primadonnor som inte haft något att komma med. Vilket innebär att man sportsligt havererat likaså. En gång lyckades man med flyt ta sig till en final där man inte hörde hemma och väl där satte man ett historiskt, troligen oslagbart rekord, när man torskade i bäst av sju matcher med 1-20 i mål... De övriga två åren sparkades man omedelbart ut redan i kvartsfinal.

Som alla vet är det numera tomt i skattkistan och allt påstått kapital ligger nedplöjt i ApPeas överskattade lyxrestaurangexperiment, där bara pure white trash dyker upp i smutsig wife beater tröja och frågar efter billigaste fulöl men pröjsar bara för en bira, som de i smyg fyller på med fickljummet aphembränt.

När det gäller laget hävdar s k experter att kanske får de lite bättre fungerande backar i år, jämfört med senaste åren där varje backpar haft en eller två som levererar fler misstag som resulterar i baklängesmål än tvärtom.

Men vakterna har man knappast förbättrat sedan man bara köpt in ett no-name från norska tippeligan. Kan inte backarna nå kvalitet a la Luleå och andra med fungerande backspel på högnivå kommrt vakterna att slänga in många puckar i år, igen.

Och då står hoppet till anfallsspelet. Nu har man ju sparkat en hel hoper av de överbetalda latmaskar som Näsan älskade att betala dyrt för. Men ersättarna tycks väsentligen vara de billigaste man hittat eftersom inga andra lag konkurrerat om deras misslyckade krafter.

Har vi trott. Och när de importerade en misslyckad swingpjatt och förklarade att de väntade på om Fläskberget ville hoppa in igen, ja då räknade man med att den framtida säsongen fokuserad på att åtminstone ta sig över ett streck, och undvika kval, var säkrat.

Men.

Nu slår Apan till! I lönndom har de importerat en helt ny lina med formidabla stjärnor, den s k Gollum-linan.

Allmänheten varnas!
Uppladdat:

450x289-skarmavbild-2019-08-07-kl-192409.png

+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ha ha Sven, din humor förgyller mina dagar.
Som grädde på moset är reaktionerna i Apboken.
Finns en diagnos på de som inte förstår ironi och jag tror att Simon K och Aptrollen är drabbade.

Man blir glad!
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Haha! Jag är ett fan av din breda och noggranna skildring av verkligheten, "In a Time of Universal Deceit — Telling the Truth Is a Revolutionary Act". Man känner igen mycket från MooDoo's skeva självbild efter guldet, värdelösa slöa transatlantvärvningar, utebliven satsning på juniorer, publiktapp och ointresse som följd. Den ekonomiska krisen kom sen som ett försenat PostNord-brev...
+3
Kommentera