Luleå HF

92646 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1980417

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Samtidigt har ju Apan varit hiskeligt nära att ta hem Le Mans, dvs pokalen för tappert deltagande, ett flertal gånger 😂
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ojdå, råkade ramla in på fel tråd och skrev om Luleå Hockeys kommande matcher på den tråd / det Forum som vi snällt nog tillhandahåller för riktiga supportrar av Skellefteå AIK.

Som sagt kommer alltså Burkölen-Luleå på torsdag att sändas via Västerbottenskuriren och något annat blir väl inte tillgängligt. Blir förstås amatörmässig teknik, men vad göra man.

Kollade upp Cmore och tydligen sänder den INTE Luleås match på torsdag, men däremot Apan-MooDoo på onsdag.

Ja, det är väl bara att gilla läget och det faktum att Cmore inte är så intresserad av Riktig Hockey, men däremot av zoologiskt intressanta företeelser som Apor som kan åka skridskor.
Uppladdat:

190x300-images-2.jpeg

+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: He he, ja det har du ju helt rätt i! Apan är ju helt outstanding, när det gäller den imaginära pokalen Le Mans, inte bara för sitt fantastiska facit med - vad är det - sju vunna Le Mans inom ett decennium: Förlorarnas Förlorarlag utan konkurrens!

Men också för hela perioden med den långa ökenvandringen i det allsvenska träsket - Apans naturliga miljö där den funnits oftare än i Elitserien SHL - som vanligen avslutats med en kvalserie där Apan - alltid favoriter - ofta börjat bra, t o m extremt bra - men visat beundransvärd skicklighet genom att alltid hittat nya vägar att balla ur och torska för att hamna på den värsta och tredje platsen i dessa kvalserier.

När det gäller att torska är det bara att ta av sig hatten och hylla Apan, detta torskarnas torskarlag utan konkurrens.

Nu räknar vi ju lite till mans att Apan ganska snart är hemma i allsvenskan igen, men den nya ordningen är ju att det slutspelsvinnande allsvenska laget går direkt upp i SHL och ersätter lag 14.

Med all denna kunskap om torsk-Apan kan man förutse att de framöver, från allsvensk utgångspunkt, regelbundet kommer att bli det lag som torskar den avslutande matchserien för att bli det allsvenska lag som tar SHL-platsen.

Apan - Le Mans obestridiga mästarlag!
+2
Kommentera