Luleå HF

92113 inlägg · 864 ämnen

Inlägg #1985041

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Icing-Ove: Men det är klart att, mellan att se hemma och att se live på arena, kan ju match på bar med likasinnande vara ett fint alternativ, om hockeyintresse finns.

En affärsidé för Allstars kunde ju vara att prioritera matcher med Burkölen, Luleå Hockey, MooDoo eller Timrå där de kan få betalande kunder intresserade av hockey i stället för de snåla tomma stolarna som intresserat sig för apmatcherna.

Eller så kunde de kräva att de tomma stolarnas notor sponsrades av kommunen genom att lämna in en ansökan med hänvisning till värdegrunnnnnnnnnnnnnnnnnden, Hallelujah!
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fin intervju med Henric på officiella hemsidan efter matchen mot Augsburg och inför matchen mot Liberec samt avseende de genomgångar de haft på bussen.

Ger ett alldeles utmärkt intryck av en stabil ledning med sunda och kloka bedömningar. Känns verkligen att de har koll på vad de gör.

Till skillnad från när man ser intervjuer med Tommy Dalton, som mest kommer med plattityder uttalade medan han ser helt förvirrad ut och snarast imiterar en fågelholk, eller med mummelklockare, som ingen nu levande människa kan tolka vad han mumlar om med uppsynen av en liten kulting som inte kommer åt suggans spenar då syskonen är mer framfusiga.

Förstår jag rätt tog de buss mellan Augsburg och Reichenberg/Liberec och det är fina vägar där jag själv åkt, dvs ungefär Bayern-Pilzen; en klassisk 4-5 timmars resa för de som förstår att uppskatta gott öl.

Visst blir det en svår och viktig match men det känns tryggt med så kompetent och stabil ledning som vet vad de talar om. Vi gör vårt bästa med de spelare vi har tillång till och mer kan ingen begära.

Nedsläpp om en timme!
+1
Kommentera