Luleå HF

92225 inlägg · 864 ämnen

Inlägg #1985098

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Strålande bra box av Luleå men så kommer en tjeck från kanten och drar på ett jävla bra skott som går in över Lassi i främre klubbkrysset.

Ett snyggt skott och otagbart om inte Lassi kommit ut 1-2 meter, men det är ju skitfarligt eftersom det ger öppet mål vid pass centralt, och hade han vidare "täckt närmaste stolpen" noggrannare skulle han varit tvungen lämna plats för skott bortre stolpen.

Bra av tjecken, helt enkelt, även om jag inte tror att han skulle lyckats lägga skott på mål om han haft Erik Gustafsson mot sig isf den back vi nu hade.

PP för Luleå nu iaf. Hittills har vi inte varit så imponerande där, men gissar att Bulan sätter in Tyrväinen och Ilomäki och då...

Se på fan! Bulan sätter in de nämnda finländarna och Tyrväinen passar ut till SOndell som får på ett j-a bra skott, som möjligen styrs, in till 2-2!

HÄRLIGT!
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Inget tvivel om att tjeckerna inlett med att sätta rejält tryck och annat var inte att vänta sig med sju spelare borta för Luleå.

Men tycker också att de som spelar för Luleå idag generellt varit j-t bra och arbetat ordentligt och antagligen är det eftersom att alla vet att med så många och starka spelare borta är de tvungna.

2-2 efter första känns glädjande och dessutom inleder vi andra perioden med knappt två minuter PP. In med Tyrväinen-Ilomäki igen!
+1
Kommentera