Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1997281

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kamrat!
Apans #37, Arge Albin, är inte med ikväll.
Troligtvis går han hemma med fotboja om vristen efter ännu en kväll på stan :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Aha! Fint att du har koll, när jag missat. Ja, det känns fint att slippa argalbin med hans fula påhopp.

Jag brukar som regel känna mig riktigt nervös inför match mot Apan, men inte idag. Kanske för att jag under eftermiddagen burit stenar och sågat ned träd, fått utlopp för lite energi.

Men jag tror allvarligt talat att Apan får det riktigt svårt ikväll. Vi vet ju att mot Apan är alla i Luleå beredda att göra sitt yttersta och mot Warulfven såg vi vad det betydde.

Erik har under och efter den matchen förklarat att vi inledningsvis varit liiite försiktiga och visserligen åkt med och markerat men från 1-2 meters håll och det finns bara att ge järnet, vara 1-2 decimeter ifråf, läsa spelet och gå på innan någon får kontroll över puck och sig själv.

Och med det spelet stängde vi helt ned Warulfvens fruktade anfall - som är skyhögt överlägset Apans. Om vi spelar så kan jag inte tro att highsticking eller möller får skuggan av en chans. Och de små ilskna svingerli et al kommer inte att hitta någon väg alls.

Medan våra bröder Wolf kommer att åka sönder de mer sega apbackarna och får förhoppningsvis med sig Kovacs med och Brännström fortsätter lika starkt. För att inte tala om hur förvånade aporne kommer att bli över att träffa på finsk granit i form av Tyrväinen och Ilomäki i egen zon. Och tidigare har Apan trott att det bara är att vakta pass från Olle i någon förstalina. Men hur ska de hitta honom i fyran? Plus att nu kan också Ilomäki slå sådana pass.

För att inte tala om "matchen" mellan Lassi och lille Gustaf.

Nej, med risk för att utmana jINXET tror jag att Luleå vinner idag och att Apan mest kommer att osynas med svansen mellan benen.
Uppladdat:

450x300-images-2_6.jpegimages-2_6.jpeg

Kommentera