Luleå HF

92653 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #2001419

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hockey_21: Mycket trevligt att det går bra för Foppa och för MooDoo. Han hamnade i lite av ett fack i Luleå där han och Fabbe blev sammanfogade i en lina med varierande tredje partner. Den linan kördes som fjärdelina, brunkande, och släpptes ut för att ta kommando på isen vilket de nästan alltid lyckades med. Genom hårt kämpande lyckades de nästan i varje byte att se till att pucken kom in i motståndarnas zon, och att de lämnade över till nästa femma att börja med tek i offensiv zon. Och solidariskt och uppoffrande tog de på sig den uppgiften i många år.

Jag tyckte det var lite synd eftersom Foppa är bättre än så offensivt, i rätt miljö kan han vara en duktigt målskytt, ofta ganska påhittig och avig skytt som vakterna kan få det svårt med.

Hade trott att Bulan skulle släppa upp Foppa i linjesystemet, ge honom lite chans med 1a eller 2a linor, och han testade det lite, liksom han testade Fabbe för samma uppgift och - lite oväntat för mig - slutade det med att Fabbe fick förlängning och fick fortsättningsvis mer offensiva uppgifter, medan Foppa fick lämna.

Foppa, en spelare som gör allt varje byte och ger allt solidariskt för laget naturligtvis en sådan som uppskattas av supportrar och man hoppas på all framgång för honom och just därför mycket trevligt att läsa det du skriver. Skulle vara riktigt trevligt om Foppa med MooDoo nu tar steget upp igen; ni är efterlängtade och varmt välkomna!
+3
Kommentera