Luleå HF

92595 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #2001816

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Rautio har varit stark på mycket idag, ingen lätt match, men där ger han en obra retur och 2-1.

Sedan följer ett antal utvisningar som zebrorna missar, kompletterade av kompensationsutvisningar och så enstaka korrekta utvisningar. Zebrorna förstör den här matchen genom att helt ha tappat stilen. Illustrerat genom att sjökvistarpsykbrytet visade ut vår kapten då denne frågade efter motivering.

Erik intervjuas och förklarar att så här blir det när domarna tappar matchen efter en minut. Mycket bra bedömt.

2-1 efter två perioder. Inte oväntat. möjligen rättvist.

Apan har kvitterat 1-1 mot Öret, Ulfven har 3-0 på Djurgårn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej, det gick inte. Läjkers avgör till slut med 3-1 i tom Luleåbur. Tycker att vi ser tre viktiga delar i denna match.

• En stark kämpainsats av Läjkers, som hade planerat sitt spel för att opassa just Luleå och de genomförde en utmärkt insats, speciellt för att vara ett lag på kvalplats.

• Luleå känns mer som mot Malmö borta, dvs kämpa och ta i, men utan att riktigt vara i kaklet. Rautio..ja, visst tog han mycket, men med Lassi som etta får han alltid vara beredd på att man jämför och de två baklängesbaljorna känns som att Lassi nog fixat.

• Zebrorna. Inte godkänt. Och när de började uppträda hysteriskt, sedan de missat en massa samt tagit en hel del skitutvisningar inklusive att visa ut Luleås lagkapten som har all rätt att ställa frågor till zebrorna om dömandet, ja, då saboterade det matchen som var välspelad från två lag som uppträdde just. Inte så oväntat av Luleå, som leder Fair Play-ligan i SHL, men imponerande av Läjkers som ligger sist i Fair Play, och troligen efter strikta order av Hallam för att Läjkers ska vara med i matchen.

Men zebror som pumpat upp sig - troligen rökt på innan match - kan inte stå emot att komma ut och spela Allan. Det är sådant uppträdande som man verkligen vill slippa, zebror som MÅSTE sabotera match. De bästa zebrorna är de som inte märks - kan ingen förklara det för eländena?

Nåja, skit samma. Öret spöade Apan, Warulfven spöade Djurgårn. Rätt oförändrad tabellställning från förra omgången.
+1
Kommentera