Luleå HF

91807 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #2002032

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite uppdatering avseende vårt skadeläge:
• Jonas Berglund väntas vara tillbaka efter uppehållet.
• Petter Wolf väntas vara tillbaka efter uppehållet.
• Emil Larsson väntas vara tillbaka i december.
• Filip Hållander väntas vara tillbaka i januari.
• Carl Matsson väntas vara tillbaka i januari.
• Fredrik Styrman väntas vara tillbaka för säsongen 2020/2021.

Men, som vi tidigare diskuterade, har Luleå lyckats bra i spelet och med mycket poängvinst trots alla skador.

I detta nu har Luleå ändå signat Daniel Widing på korttidskontrakt t o m december, med möjlighet att förlänga förstås. Visst är det framför allt forwards som varit skadade, men Styrman med olycklig korsbandsskada tappar ju hela säsongen.

Vad ska vi tro? Kommer Luleå att rekrytera en ytterligare back om en lämplig sådan blir tillgänglig? Vet ej - hade varit mer sannolikt om det inte gällt Styrman, som varit sjunde back - men samtidigt måste man ju räkna med att fler backar kommer att skadas under säsong och kommer Luleå att lita på att plocka in junisar som kanske inte är SHL-ready och kan riskera leverera avgörande misstag?

Jag tror att Skuggan kollar marknaden kontinuerligt och skulle en lämplig back bli tillgänglig kan det nog hända att Luleå fyller på. Är det RÄTT back kan det bli riktigt viktigt för våra chanser till våren i slutspelet. Ser gärna >100 kg som är beredd att flytta bort alla motståndare som vill ställa sig framför Lassi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Norrbottens betvingare Östergötland föll framför målsnöret och Sthlm Nord vinner TV-pucken 2019 med 5-4 och bildar sedvanlig TV-puckshög. Härligt att se!
Uppladdat:

450x170-skarmavbild-2019-11-03-kl-172514.png

Kommentera