Luleå HF

91807 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #2002261

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Så noterar vi att fimpen Eklund intervjuas i en jättelång artikel på Hockeysverige, där han får i princip uttala sig om vad han åt till frukost varje dag under den långa karriären, fr a i Djurgårn.

Fimpen intervjuas om vad han ser som "höjdpunkten i Djurgårdströjan".

"Kvartsfinalspelet mot Luleå. Vi låg under med 3-0 i matcher, gick upp till 3-3, men sedan förlorade vi. Dom matcherna och det trycket var sjukt häftigt att fått vara med om."

Ja du. Vi som var drabbade av det ohederliga och osportsliga fusk, som Aphardy gav order om och som du var främste utförare av, är inte lika roade. Vi kommer mycket väl ihåg hur ni satte igång Stockholmsbaserad media inklusive SeMer och hela DIF-publiken på en häxjakt efter Luleåspelare med hjärnskakningar och offentliga förolämpningar som främsta vapen, samtidigt som matchzebrorna Nord, FriSören och Höjdhopparen skrämdes till tystnad, dvs när det gäller alla fula övertramp från djurgårdare. Visst, vi vann till slut, men sedan ni retat igång media var de inte sena att en vecka senare hänga på en fruktansvärd skurk till brännvinsjournalist som ljög ihop en skamlig historia om vår sportchef vilket innebar att tidningar och TV belägrade Luleå på alla fronter med en förlängd häxjakt, med effekten att vi tappade fokus och Apan, som vi höll på att spöa ordentligt, lyckades flytvända och vinna.

Vi kan hålla oss för skratt.

Men visst kommer vi att minnas dig.

Som en fuskare och vidrig lögnare, ett veritabelt svin. Tvi vale!

Har hört att du numera försörjer dig på att gräva skit ur toalettstolar som drabbats av stopp. Skönt att du till slut fick en uppgift på din kompetensnivå, din j-a grythund. Loser.
Uppladdat:

245x300-skarmavbild-2019-11-03-kl-233640.png

+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja fy fan för Gollum, mannen som gav min avsky för Djurgården ett ansikte.
En avsky som jag delar med i princip alla Luleåfans och som är så innerligt att till och med Solna AIK fans häpnar.
Troligtvis en av anledningarna till att Kovax valde att komma till oss... :-)
+1
Kommentera