Luleå HF

91807 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #2002200

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Allsvenskan rullar på och Burkölen tillsammans med MooDoo toppar, skuggade av brunkargänget Bofors.

Timrå som inledde säsongen starkt toppade men något har hänt och efter att inledningsvis ha vunnit de flesta matcherna har man nu på senaste sex matcher en uddamålsvinst, en vinst på straffar och fyra torskar; senast idag. Typåexempel på torskar 3-1 mot Täljet, efter att ha vunnit skotten med 21-35 och idag mot Kronan med 0-3 efter att ha vunnit skotten med 38-15. Helt klart att förstalinan med Dahlén, Lundin och olika andra efter inledande målfester nu inte producerar.

Vi hoppas att Timrå löser den knut de har men tills vidare gläds vi att se Burkölen och MooDoo i topp:-)
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Så noterar vi att fimpen Eklund intervjuas i en jättelång artikel på Hockeysverige, där han får i princip uttala sig om vad han åt till frukost varje dag under den långa karriären, fr a i Djurgårn.

Fimpen intervjuas om vad han ser som "höjdpunkten i Djurgårdströjan".

"Kvartsfinalspelet mot Luleå. Vi låg under med 3-0 i matcher, gick upp till 3-3, men sedan förlorade vi. Dom matcherna och det trycket var sjukt häftigt att fått vara med om."

Ja du. Vi som var drabbade av det ohederliga och osportsliga fusk, som Aphardy gav order om och som du var främste utförare av, är inte lika roade. Vi kommer mycket väl ihåg hur ni satte igång Stockholmsbaserad media inklusive SeMer och hela DIF-publiken på en häxjakt efter Luleåspelare med hjärnskakningar och offentliga förolämpningar som främsta vapen, samtidigt som matchzebrorna Nord, FriSören och Höjdhopparen skrämdes till tystnad, dvs när det gäller alla fula övertramp från djurgårdare. Visst, vi vann till slut, men sedan ni retat igång media var de inte sena att en vecka senare hänga på en fruktansvärd skurk till brännvinsjournalist som ljög ihop en skamlig historia om vår sportchef vilket innebar att tidningar och TV belägrade Luleå på alla fronter med en förlängd häxjakt, med effekten att vi tappade fokus och Apan, som vi höll på att spöa ordentligt, lyckades flytvända och vinna.

Vi kan hålla oss för skratt.

Men visst kommer vi att minnas dig.

Som en fuskare och vidrig lögnare, ett veritabelt svin. Tvi vale!

Har hört att du numera försörjer dig på att gräva skit ur toalettstolar som drabbats av stopp. Skönt att du till slut fick en uppgift på din kompetensnivå, din j-a grythund. Loser.
Uppladdat:

245x300-skarmavbild-2019-11-03-kl-233640.png

+1
Kommentera