Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2008358

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ändå lite tyst kring GTA-gate, locket på?

Torsdag känns som en ödesdag för oss! kan vi ta FBK så känns det som att vi kan bryta den negativa trenden för den här gången men annars faller vi nog tillbaka i förlorar spåret! :/

"Vi har Robin Kovacs
Han körde från polisen
Han tror han spelar GTA"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Kovacs har alltså dömts till 70,000 i böter och såvitt jag förstår kommer Luleå Hockey inte att agera på något sätt.

Den första händelsen ska alltså ha skett på Stockholm för ett och ett halvt år sedan, där polisen hävdar att han i samband med en omkörning på Södermälarstrand kommit över i fel körfält samt ska ha kommit upp i 120km/tim (men påstod själv 40-50 km/tim) där det var 30km/tim samt dessutom.

När det gäller förseelse två handlade det om att han körde en kort sträcka i Luleå då han hamnade i en random poliskontroll och då han inte hade rätt att självständigt köra (pga händelse 1) ska han försökt köra ifrån poliskontrollen men åkte dit.

Händelse 1 på Södermälarstrand är den där sträckan nog inte så ovanlig att dra på en del när det är lite trafik som det lär ha varit och normalt inte speciellt farlig men tydligen neddragen till 30 km/tim pga vägarbete om jag förstår rätt. Nå, jag vet inte hur det såg ut där och då men visst förekommer det slöslarv i Sthlm där neddragen hastighet kan förekomma eftersom de slöat med att ta upp den igen. Min gissning är alltså att det måste ha varit fortkörning men den kanske låter värre än den var. Inte som att dra på 120 km/tim vid passage skola eller så.

Inte så smart gjort av Robin precis. Kanske inte farligt för andra i de nämnda situationerna, men dåligt omdöme att riskera åka dit för trafikbrott efter att året innan kappkört mot sin kompis, som förlorade kontrollen över bilen och körde ihjäl sig.

Och vad ska man tycka om ramsan "han kör ifrån polisen"?

Inte speciellt smart det heller.

Och från detta till hockey. Javisst, Apan har plockat lite pinnar på senare tid, mot enkelt motstånd, och matchen i morgon blir en rejäl värdemätare. Håller med dig om bedömningen: Kan ni slå Ulfven kan det fortsätta rulla på men blir ni grundligt besegrade är det hög risk/chans att ni faller ned i apgropen igen.

Hoppas att Warulfven är på som fan! :-)
Kommentera