Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2009750

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lill-Nisse är underbar! Sätter nu 0-3 hur underbart som helst.

Tänk, denne lille back - Janne Sandströms systerson - som Bulan plockade in förrförra säsongen och denne lille pojke imponerade väldigt genom en underbar spelförståelse. Och sedan - draftad i första rundan -bygger han upp tio kilo muskler och får en alldeles undersäsong, får max medverka som sjunde back. Och så i år ger Bulan honom bonus att få spela med Captain, my Captain och satan-i-gatan hur han kommit in!

Jag tror att lill-Nisse går över Atlanten till sommaren och det är mycket möjligt att han blir stjärna i NHL många år framöver. Det är förstås inte självklart, men att lill-Nisse har vad som behövts. Det är självklart.

Jaha. Och mitt i min förklaring tar zebrorna en helt felaktig utvisning på lill-Nisse varefter Pungen målar till 1-3 och Berguvens långa nolla är ett minne blott, likaså Luleås under 27 boxar befintliga nolla.

Shit happends.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha.

Då går vi upp i serieledning. Minst sagt rättvist.

Men nu får vi vänta 5 dagar innan SHL fortsätter, för på tisdag spelar vi CHL-kvart borta not Lausanne, som just blivit utsedd till världens finaste småort (<200 000 invånare). OK. Det grejar vi. Och åker på Frölunda i semi.
Kommentera