Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2010332

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Rubin lipar att allt var Luleås fel att han misslyckades och bröt kontraktet när den VERKLIGA anledningen var att han innan säsongen hittat kärleken i en fotbollsdam från Göteborg och hade annat att tänka på.

Absolut inget fel i att hitta kärleken och grattis till att det funkar så bra med det privata livet och hockeyn idag men ge fan i att idka krypskytte i media mot Luleå, det är bara pinsamt när vi vet vad som låg bakom din kalkonprestation förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Hä hä, snyggt, Wolf! Jag brukar ju tjata om att ett gott omdöme och sunt förnuft har oerhört stor betydelse och att de som kommer med omdömeslösa dumheter inte precis imponerar.

Att förklara egna tillkortakommanden med att "det var kalles fel, för han sa si och så" är så pinsamt och urbota dumt att man förlorar respekten för den som kläcker ur sig sådant dravel.

Även om man måste lägga in en brasklapp när man inte själv hört vederbörande tydligt uttala sig utan i stället fått en "version" sammansatt av en s k journalist, vilket numera inte sällan är lika med en aprunkande apsanningslevererande nyttig idiot. :-)
Kommentera