Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2010597

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter första perioden. Vi hoppas att Bulan i paus funderar ut hur han ska agera mot denna finska hockey och att Luleå kommer med en stark andraperiod, som vi gjort hela året.

Luleå har ändå kommit i närheten av Lausannemålet några gånger, men i sådana lägen fäller Lausannebackar de spelare som vågat sig in framför målgården och zebrorna tycker det är OK.

Jag brukar ju skälla på Sondräll men har inte gjort det på ett tag. Men nu är det dags igen - han är seg och orörlig och står still även när han måste hantera sin motståndare i vår zon och när han åker skridskor hinner alla andra förbi honom hur enkelt som helst; dessutom missat iväg puckar, fast han är tämligen oattackerad, då finnarna, jag menar swissarna åker tillbaka och ställer upp mur vid egen blå så snart de tappat puck.

Sammantaget, motståndarna har ett spel som opassar oss, 7-8 i skott efter första perioden av sex.

Hoppas Bulan funderar ut något finurligt nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Andra perioden igång och snabbt bestämmer sig zebrorna för att ge Lausanne den billigaste straff man varit med om. Men Lassi räddar och vi har 0-0 fortfarande, efter 4,41 spelade av andra perioden av de sex som ska spelas.
Kommentera