Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2015255

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En så kallat talande bild från presskonferensen efter matchen. När båda huvudtränarna viker kroppen och ansiktet från varandra, ser ned i bordet och illustrerar att "visst är vi båda från Luleå Hockey" men den kopplingen slutar här och nu.

Vi har tre viktiga matcher mot varandra närmaste tre veckorna och vi kan mycket väl hamna mot varandra i semifinal eller final senare i vår.

Och nu är den civiliserade kamratskapen borta.

Nu är det krig!

Hade jag varit på den PK:n skulle jag ha citerat Hansel från Zoolander: You are talking loco and I love it!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nu såg jag inte så mycket på Luleå matchen då jag genomled hemma matchen mot HV men i dom pauser det gick så titta jag lite grann och nu när man läst igenom er kommentar så blir man lite undrande! kan de va så att vissa luleå spelare börjar vara lite trött körda? har svårt att tro att GTA-mannen skulle sluta spela hockey bara för att han drar till Örebro nästa säsong.

Är det nu så att Lassie drar nästa säsong så kanske David kan ta första spaden för han verkade ha en riktigt bra match! hur som så leder ni väl fortfarande serien så att torska en match i Götlaborg är väl inte hela världen! (för de gör dom flesta som kommer på besök där^^)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: En rejäl match igår, slutspelskaraktär. Hade vi spelat så här mot Apan så hade vi vunnit överlägset. Håller med Roger från PK`n att Frölunda var något lite bättre i fem/fem men inte dominerande på nåt sätt. Annars en jämn match som kunde ha slutat hur som helst. Rautio gör en supermatch men även Mattson Frölunda gör en kanonmatch. Starkt målvaktsspel i båda lagen.

Sen håller jag inte med Roger om nånting mer. Han är helt ute och cyklar kring Lasus överfall på Tyrväinen, och har också allvarligt fel om tacklingen som gav Tyrväinen skakningen. Helt plötsligt är det Tyrväinen som åker in i Ekbom, helt befängt, ser man på reprisen ser man att Tyrväinen åker rakt mot mål och tittar mot sargen medan Ekbom glider in mot Tyrväinen från blinde side med full kontroll och trycker dit vänster arm/axel rätt i skallen på honom. Totalt medvetet agerande med full kontroll över situationen. Skäms Roger. Den är så j-la utstuderat medveten så det borde bli många matchers avstängning. Och det vet Roger. Om difiplinnämnden hade någon ryggrad borde Ekbom stängas av lika länge som Tyrväinen blir borta men vi vet ju hur det blir, en-två matcher max. Samma med Lasu, han borde stängas av som en återfallsförbrytare men där händer ju ingenting. Helt klart var stämningen i Frölunda att Tyrväinen skulle sättas dit och det var därför spelarna agerade på honom, här har Roger ett stort ansvar men Röde Roger uppmuntrar istället säkerligen sina spelare att attackera och det borde finnas inspelningar på dialogen i båset så man kunde dra ner brallorna på honom ordentligt och offentligt.

Det är nåt galet i Scandinavium när t.o.m domarna låser dörrarna. Rogers aggressiva inställning sprider sig i föreningen. Allvarligt!
Kommentera