Luleå HF

115471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2015287

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: En rejäl match igår, slutspelskaraktär. Hade vi spelat så här mot Apan så hade vi vunnit överlägset. Håller med Roger från PK`n att Frölunda var något lite bättre i fem/fem men inte dominerande på nåt sätt. Annars en jämn match som kunde ha slutat hur som helst. Rautio gör en supermatch men även Mattson Frölunda gör en kanonmatch. Starkt målvaktsspel i båda lagen.

Sen håller jag inte med Roger om nånting mer. Han är helt ute och cyklar kring Lasus överfall på Tyrväinen, och har också allvarligt fel om tacklingen som gav Tyrväinen skakningen. Helt plötsligt är det Tyrväinen som åker in i Ekbom, helt befängt, ser man på reprisen ser man att Tyrväinen åker rakt mot mål och tittar mot sargen medan Ekbom glider in mot Tyrväinen från blinde side med full kontroll och trycker dit vänster arm/axel rätt i skallen på honom. Totalt medvetet agerande med full kontroll över situationen. Skäms Roger. Den är så j-la utstuderat medveten så det borde bli många matchers avstängning. Och det vet Roger. Om difiplinnämnden hade någon ryggrad borde Ekbom stängas av lika länge som Tyrväinen blir borta men vi vet ju hur det blir, en-två matcher max. Samma med Lasu, han borde stängas av som en återfallsförbrytare men där händer ju ingenting. Helt klart var stämningen i Frölunda att Tyrväinen skulle sättas dit och det var därför spelarna agerade på honom, här har Roger ett stort ansvar men Röde Roger uppmuntrar istället säkerligen sina spelare att attackera och det borde finnas inspelningar på dialogen i båset så man kunde dra ner brallorna på honom ordentligt och offentligt.

Det är nåt galet i Scandinavium när t.o.m domarna låser dörrarna. Rogers aggressiva inställning sprider sig i föreningen. Allvarligt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Angående Ekboms överfall på Tyrväinen så är det inte tyvärr bara Röde Roger som tycker att det var en "olycklig situation" där Tyrväinen åker in i Ekbom.
En till som borde ta på skäms och dumstruten är Petter Rönnqvist som i Cmer studion satt och tok försvarade Ekbom. Petter menade också att Ekbom inte gjorde det minsta fel, han åkte ju bara där och Tyrväinen åker in i honom.
Det är bara den lilla detaljen att på reprisen ser man klart och tydligt att Ekbom har full koll vart Tyrväinen är, han har ju för fan huvudet vänt mot honom annars är han tokblind. Sen åker han in framför Tyrväinen och höjer axel och armbåge just innan kollisionen så att det träffar klockrent mot skallen...olycka up my ass.
Men Petter Rönnqvist har som förmåga att få alla fula övergrepp Luleåspelare utsätts för är ingenting medans om Luleåspelare gör nått är det det värsta han sett, typ.
Han ska faktiskt ha större skämskudde på sig än Röde Roger i det fallet.
Kommentera