Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2017914

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jag håller med. Tänk, om varje omgång kunde ha dessa två härliga ingredienser!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Aftontrasan har förföljt Luleå sedan vi sparkade gullegrisarna djurgårn ur slutspelet med världens vackraste tandlösa flin utdelat av Robin Jonsson, sedan han pangat in avgörande i sudd bakom Mark in da Park Owuya.

Numera är det pygmétjockisen ros och hansabrahamsson från gävlarnas stad som ligger bakom det mesta anti-Luleå från trashållet.

För någon månad sedan läckte de att Kovacs skrivit på för att tio månader senare spela för Gangsteröret och när det inte fick Luleå att haverera följde de upp skiten med att köra ut att Gangsteröret tänkte stjäla Emil Larsson också.

Nu ska väl lagkänslan haverera, tänkte de båda trasa-skandalisterna?

Nejdå. För då framkom att Luleå har två tämligen acceptabla ersättare nästa säsong i form av a) Linus Klasen och möjligen b) Linus Omark. Vi talar om två toppenstjärnor på Europanivå, två Linusar som ligger på en högre nivå än samtliga nuvarande SHL-spelare.

Mycket trist för aftontrasans fulingar, som såg sitt angrepp på Luleå misslyckas. Så, vad ska de svara med?

Ja hansabrahamsson, den gäveln, hittar på en ny anti-Luleå-attack:

GIVEN I JVM - ÄNDÅ KVAR I SHL: "TRIST"
ropar en aftontrasaartikel ut. Det handlar om Filip Hållander, som skulle varit stjärnforward i Småkronorna, men när truppen togs ut för en månad sedan var han inte med eftersom han hade brutit benet och man räknade med att han inte skulle vara tillbaka i spel förrän efter årsskiftet. Nu gick det snabbare på slutet med läkningen och redan 28 december spelade alltså Filip mot Warulfven.

KAN INTE SLÄPPA DETTA! ABRAHAMSSON: FÅTT FEL INFO?
ropar abrahamsson ut i en kopplad artikel där man kan läsa:

"Ändå kan jag inte släppa tanken varför en av Sveriges vassaste juniorforwards är hemma och spelar SHL-hockey i stället för JVM. Varför är han inte i Tjeckien? Timmarna före Juniorkronornas match mot Schweiz gjorde Filip Hållander comeback i SHL. Han gjorde det i tuffast möjliga miljö. I serieledande Luleås förstakedja i toppmötet med Färjestad och spelade 15 minuter. Av de rapporter jag har såg han inte ut att ha några men av sin skada. Benbrottet han drabbades av redan i andra SHL-omgången är läkt och den skridskostarka forwarden är redo för spel.
Jag är övertygad om att Hållander är helt återställd, lite ringrost undantaget. Luleå skulle aldrig chansa med en sån spelare – och framför allt skulle inte NHL-klubben han är utlånad från, Pittsburgh Penguins, tillåta det. Och jag kan inte släppa tanken på varför han inte är i Tjeckien. Varför spelar han i SHL i stället för JVM? ...har Montén fått fel information?"

En j-a massa ord men abrahamssons "budskap" i klartext är alltså:

"Luleå har lurat Montén, Småkronorna och Sverige för att inte släppa Filip Hållander till junis-VM!"

Själv har jag bara ett budskap till mygelgäveln trasabrahamsson:

"Skärp dig nu för fan. Ja, Luleå spöade Djurgårn för ett antal år sedan trots att Aftontrasan öste på med vidriga rubriker a la "systrarna Abbott" och "Abbot FÖRSÖKTE saprka på Zibanejad, han måste stängas av" samt "Luleå filmar säger Fimpen" så att zebrorna skulle hålla käften medan Djurgårn gick på huvudjakt. DU och Aftontrasan misslyckades! Kelgrisarna Djurgårn sparkades ut av ett Delfinen där hela publiken var klädda i Luleårött. Kom över det nu för fan, din jävla skitsnackare och lägg för fan av med att försöka hitta på Luleåsänkande artiklar gång efter gång efter gång efter gång. Din förbannade skitsnackare med en frisyr som ett icke torkat arsle!"
Kommentera