Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2018547

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu sänker en Trottoarkant Noel The Gun Gunler med något som vid första anblick ser ut att vara en korrekt nord-syd bröst-mot-bröst-tackling men vid närmare granskning nedan ser vi att Trottoaren i sista sekunden vrider kroppen för att lyckas stöta stenhård axel i huvudet på the Gun.

Naturligtvis fult och farligt och naturligtvis "kommenterar" aprunkarn att "det ser ju juste ut och naturligtvis blundar zebrorna för det.

Jag tycker att det är så ini helvitte jävla uselt att SHL påstår sig att kämpa mot utvisningar samtidigt som de inte förstått ett enda dugg.

Det enda som tycks kunna hjälpa är att göra som bisterfinnen föreslår: byt ut de stenhårda axelskydden mot mjuka.

Hur svårt kan det vara att fatta det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nja, tycker normalt sett att du har bra analyser och underfundiga vinklar på saker och ting. I detta fallet delar jag inte din syn på tacklingen utan tycker den faller inom godkänt enligt regelverket. Alt är att möta bröst mot bröst men då nuddar säkert hjälmarna varandra med potentiell ”skallning” som påföljd.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter första perioden, trots 17-3 i skott av Luleå, jämfört med 16-2 i skott för Trottoaren i första perioden, när vi möttes i Leksand för fem veckor sedan.

Det känns naturligtvis som att det bara är ett lag på banan och nog måste väl baljorna börja ramla in bakom Trottoarens köpemålvakt snart.
Kommentera