Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2019171

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Klockan närmar sig 20.00 och då kör vi igång med att fira nyår. Innan dess några få ord för att ringa ut detta hockeyår, och ringa in ett nytt.

För oss i Luleå Hockey är det fina dagar nu. Vår legendar Bulan har tagit över ledningen av laget och det ser bara bättre och bättre ut. Och vår legendar Skuggan har tagit över den sportsliga ledningen och visat sig alldeles utmärkt för uppdraget. I fjol fightades vi i toppen och i år gör vi detsamma med underbart skickliga målvakter - det man som Luleåsupporter önskar mest av allt. Och nu talar mycket för att vi vår hem våra härliga LInusar - Klasen och Omark - till nästa säsong och även om vi inte stämmer upp på tyska med "Vaterland" kan vi ändå få låna den engelska översättningen och åtminstone känna att "Tomorrow belongs to me" och till oss alla.

Det här är ett nyårsskifte då det känns riktigt fint att höra till Luleå Hockey.

Men denna plats, denna läktare i cyberspace för att tala om den hockey vi älskar är också öppen för andra som delar vår kärlek, låt vara till andra lag. Och lika väl som vi önskar våra Luleåkamrater vill vi också önska ett gott och ett nytt år till våra vänner som håller på Skellefteå, Björklöven, Modo, Brynäs, Färjestad, Frölunda, Rögle, Leksand och andra hockeyklubbar också.

Ha ett riktigt fint nytt och gott år, hockeyvänner var än ni är!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: gott nytt år Sven! Och alla andra i boken 👍❤️😄
Kommentera