Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2020253

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Costanza: Jorå, det vill säga under åren han representerade Apan fortsatte han leverera bråk när sekten inte ströks medhårs efter den ena eller andra matchen. Nu i Pungen har han hållit sig lugnare, troligen eftersom han inte har någon gruva att hota med och dessutom inser t.o.m. han att det finns anledningar till att Pungen torskat så mycket.

Vad ska vi tro, blir han kvar i Pungen, eller får han sparken? Det enda han verkar ha infört tycks ju vara att spelarna ska dumpa puck hela tiden och hoppas på flyt. Sådant kan väl inte ens hålla i ett eventuellt kval.

Men det stora problemet för Pungen är förstås att de skrev kontrakt med CryBert för T R E år. OM eller rättare sagt NÄR de sparkar honom kommer de att bli tvungna fortsätta betala hög lön för honom under lång tid framöver. Gammelpungen skulle förstås skitit i det och sparkat på, men det känns tveksamt om de fortsatt har tillräckligt med stålar bakom sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fy fan, så äcklad man blir.

Zlatans staty fortsatt attackerad och den som inbillar sig att angreppen på statyn beror på att Zlatan köpte 25% av Hammarby kan fetglömma det. Det handlar om en enda sak bara. Invandrarfientlighet och rasism, punkt och slut. Förbannade jävla skitstövlar av typen pure white trash, misslyckade virrpannor och idioter, patetiska kräk som inbillar sig få ett värde genom att ställa sig bland brunbyxade värdelösa kräk.

USCH!
Kommentera