Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2020285

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: nä jag har inte fel, tänk efter, om Foppa stått staty utanför Fjollröven, och han sagt att han ska göra Timrå till Sveriges bästa hockeylag,,hur skulle du känna då? Hade du tyckt att Foppas staty förtjänat att stå utanför Modos hemmaborg? Typiskt vänster pack att göra politisk sak av det. Så jävla lågt och genomskinligt! Det här är enbart pga att Zlatan har köpt en del i Bajen, plus att han sagt att han ska göra Bajen till Skandinaviens bästa lag, det är att bajsa rätt i ansiktet på Malmös supportrar.
Respektlöst som fan..ställ statyn i Rosengård istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tikkare:
Det skulle förvåna om majoriteten av MFF:s fans står bakom en vandalisering av statyn. Det finns inget som rättfärdigar det.

I övrigt så har Zlatan dragit in 120-140m till klubben, samt gjort en rätt unik resa och nått en status i fotbollsvärlden som få andra svenskar. Den resan startade i Malmö, dessutom låg malmö i superettan så man kan säga att det blev starten på en gemensam resa. Kanske berättigar inte detta till en staty men det borde vara ett hinder mot vandlisera. Tycker statyn borde stå utanför Malmö Stadion, det finns egentligen in lämpligare plats men tyvärr kommer det inte bli så.

Hade Foppa velat investera i Djurgården Hockey eller AIK hade han gärna fått göra det, han hade oavsett fortfarande haft en fin historia med Modo.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
London stad: "it is customary to wait until someone has been dead for 10 years before a statue is created. "It's a guideline to make sure we are getting people whose legacies will endure,"
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tikkare: Du vet, jag tror. Det säger inte så lite.
Kommentera