Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2026867

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Warulfen är Warulfven - verkar nu spritt sig likt ett coronavirus till Gnällbältsstan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge: Ja, Gangsteröret är duktiga, inget snack om den saken och det är klart att när de har en gangster som öser in bedrägerimiljoner för att köpa ledare, tränare och köpespelare borde det kunna bli bra, och det har det blivit. Obehagligt med ett sådant lag som - såvitt man kan bedöma - i vilken stund som helst när den svartlistade gangstern tappar sin stöldbörs.

Tydligen har de konstigt nog haft ett av seriens mest ineffektiva PP men lossnar också det nu, t ex med hjälp av den taktiska stölden av Kovacs, kanske det är gludlaget Gangsteröret vi ser?

Stöld? Ja, ingen som lyssnade på intervjun av den från pölsan sparkade, numera GM:en i Gangsteröret Bengtzén, tvivlar på att
1) Öret signade Kovacs för nästa säsong med stöd av gangstermiljoner
2. Bengtzén läckte detta till trasan abrahamsson och trasroos, som publicerade
3) Situation för Kovacs i Luleå blev omöjlig
4) Luleå släppte Kovacs till Öret redan nu

"Snyggt jobbat", Bäng-tsen. Mycket har man sett av sportchefer och GM:ar men det här tar nog priset, t o m värre än Loobens "rekryteringar".

Tänk att heta Bengtsson och bli Bengtson och bli Bengtzon och bli Bengtzen och bli Bengtzén. Alla kan förstås inte heta Savage och självklart vara nöjda med det, men den här namnsoppan? Vad händer härnäst? Bhengtzhén?
Kommentera