Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2027335

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite mellanmatcher som pågår sedan kl. 15 idag men nu kl. 18 blir det mer intressant.

T ex på Hovet där Djurgårn tar emot Gangsteröret. Öret ÄR starka, inget snack om den saken, och de har förstås goda möjligheter att vinna denna match. Men det vore kul om Djurgårn tar den, av två skäl:

• Skulle DIF ta fler poäng än Apan gör hemma mot Oskars innebär det att gårdarna går upp till plats sex och att Apan återigen sparkas ned till det "sociala området".

• Att serietvåan Gangsteröret inte plockar så mycket av avståndet till serieettan Luleå; just nu 4 poäng och torskar vi i ERP medan gangsteröret vinner krymper ledningen till bara en pinne.

Visst borde väl Apan slå Oskars, men de har Möller borta fortfarande och blir då liiiite spakare. Möller har stått för två mål och två målpass i de tidigare matcherna mot Apan - vinst hemma med 5-4 i OT, vinst borta med 2-5.

Fegt nog ställer Apan köpespelaren lille Gustaf i mål, fast man för underhållningens skull borde givit mannekängen, med sina fina pass, spaden. Fast backparet kvänen-arvid är ju med och de kan ju också vara "underhållande".
Kommentera