Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2036705

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Därmed från blygden. Hur säkert som helst.

Och nu får han ta plats bland de tomma stolarna, tillsammans med andra genuina apsupportrar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Verkar som att alla skiter i DamApans match, alltså. Eftersom sekten vill att det ska gå åt helvete för DamApan, som de tvingats på av kommunaldpoingsponsringskommunen.

Inte ens på nordkraft ids någon bry sig - det gör de ju aldrig om damer där. Förutom då snorhyveln men det beror ju på att hans dotter spelar i DamApan.

Vi håller tummarna för att DamApans stjärna kommit över förföljelsen när ett gäng junisar från SK SmåLejon pinkade på hennes bil. Vi ser ju gärna att DamApan spöar först Haninge Ankor och sedan DaMooDoo, om de väljer DamApa, i annat fall GåttlaburgDamen. Så att DamApan avancerar till SDHL och vi kan spöa dem efter noter, plus att ApPeas börs töms när han inte längre kan skicka damerna tillmatch per en-två timmars bussresa utan får åynta flygbiljetter över Sverige.

Kom igen nu, DamApa!

Luleås bortamatch mot DamPungen - den första av tre i kvartsfinalen - röner större intresse förstås och sänds live i SeMerLive4 med start 18.55.

I förra årets slutspel möttes vi i final och då var DamPungen ytterst nära att vinna, men till slut vaknade Luleå, vände och blev svenska mästare igen, för tredje gången på fyra år. I år är Luleå kanske något svagare, men DamPungen är riktigt sladdrig och det här bör vi kunna ta rätt enkelt.

Kom igen nu, Luleås stenhårda damer!
Kommentera