Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2037384

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Charliejfz: Jo, du har rätt i det - många menar att det som kan hindra Röglet är ovanan vid sådana sammanhang. Och visst, så kan det bli.

Men jag tycker att ni är så otroligt bra nu och har ett sådant driv att, om ni inte skulle ha otur att råka ut för några nya skador på viktiga spelare, det mycket väl kan bli så att ni står upp och emot, även när andra lag kommer att lyfta och ta fram tjuvtricksen a la slutspel, och att spelarna kommer att ta Röglet hela vägen.

Och nog vore det uppskattat i Norrbotten, om nu vi missar festen. Pojkarna Abbott var mycket uppskattade och omtyckta här uppe och den enda plumpen är Ostens misslyckade strategi när han skulle förhandla nytt kontrakt med Chris efter många år.

Men gillandet av bottarna kommer vi alltid att ha kvar och när de byggt upp ett sådant fantastiskt lag kan vi bara glädjas med dem och med er.

Och dessutom har ni många andra f d Luleåspelare i laget som man gärna unnar framgång: Rifalk, Schira, Zaar - ja, t o m Everberg tillhörde ju Luleå några månader, innan han beslutade gå till NHL.

Nej, det är inte falskt smicker. Ärligt tror jag att Röglet är så bra att man kan sopa rent i slutspelet också. Och det vete fan om ni inte först tar segern i SHL dessutom;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Dagens glada notering är att nu har Löven passerat Apan i publiksnitt men det vet vi ju att de gjort hela säsongen det syns ju på de tomma stolarna i aparenan oavsett vilka ljugsiffror apPea kommer med.
Bussa dit blygdens alla hockeybarn gratis som kompensation för släckta julgranar och gatlycktor i byarna deras allt för att försöka hålla Löven bakom sig som länets hockeystad men dagarna är räknade.
Måste svida hårt bland Apfansen att vara lillebror åt Löven.
Man blev glad!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det blir väldigt intressant att se hur det slutar. Jag är försiktigt positiv och känner som du att Cam och Chris har gjort ett strålande jobb … de har mer eller mindre förändrat klubbens tro på framgång... och de har ju något riktigt bra på gång. Ja, vi får hoppas att det går vägen i slutspelet :)
Kommentera