Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2038887

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Laget har linjerats upp nu, och det blir de spelare som rapporterades i inlägget nedan. Carl Mattsson är med som trettonde forward vilket vi tackar för - hoppas ha honom tillbaka i fint slag till slutspelet.

Noterar dessuom att vi "fått" de infernaliska hemmazebrorna Hödjhopparen-FriSören och då förstår vi att vi kan pussa jöjö till några poäng alls ikväll. Vi vet ju att Luleå ligger nästan i topp i Fair Play-liggan medan Läjkers återfinns nästa som bottenlag. Men det kommer inte att hindra herrar höjdhoppare och fribrottare att hitta ett otal utvisningar på Luleå och om möjligt hittar de några "kompensationer" på Läjkers i slutet av matchen om de redan leder ointagligt, i syfte att då "jämna ut utvisningarna"; klassisk manöver av dessa herrar.

Ja, de är som de är och det är som det är.

Apan däremot har som vanligt myglat till sig de tvenne aprunkarna från Boden-Älvsbyn, extrema aprunkarhemmazebror, som i princip låter apklacken säga till när det ska visas ut och från vilket lag. Bara för HV att ge upp matchen innan den spelats, alltså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Underbar frispelning av Connolly mellan benen bakåt till Lill-Nisse som tillsammans med en annan lulespelare kommer 2 mot 1, men andrén lyckas rädda. En halv minut senare en stenhård klockren ribba av Erik. Och någon minut senare - the Gun frispelad av Komarek och drar in 0-2.

Och Hallam tar tidut.

Sju minuter spelade och Luleå ser ut att äga match mot Läjkers precis som man ska.

Och vad bättre är, Luleå spelar den hockey man gjorde innan vodkauppehållet - är vi uppe ur formgropen nu?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En intressant sak ikväll är att följa genomsnittet för åskådarantal i hockey i Västerbotten.

Apan har just nu återtagit ledningen med 4741 åskådare i snitt.

BurkÖlen lirar ju (fortfarande) bara i allsvenskan, men är inte långt bakom med 4725 åskådare i snitt.

Det innebär att om Apan inte drar mer folk ikväll än 4370 åskådare kommer BurkÖlen att ta ledningen i Västerbotten.

ApPea kommer som vanligt att ljuga om antalet åskådare och räkna in en massa tomma stolar men hur mycket kan han ljuga, igen-kligen? Tilltäckligt för att inte passeras av BurkÖlen?
Kommentera