Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2039879

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Brutalt uppvaknande i Apschtaaaaan....åhfan det där var ett annat MoDo än vi är vana vid.
Jo ni det är viss skillnad på tjolahoppserien div 1 norra dam och SDHL.
Men att bara mäkta med 8 skott på mål på hemmaplan trots 5 pp är inget annat än pinsamt.
Men Pea är glad och jag tror vi slipper se några åvadviärbra-inlägg av den snorige på Nordkraft på ett tag.

Vårt egna stenhårda damer bortabesegrade Brynäs och tog ett steg till finalen mot mediagunstlingarna HV alla tippat kommer om någon vecka.
Ingen av våra ”normala” poängspelare gjorde poäng ikväll så där finns mer att hämta, de sparar sig kanske till finalerna :-)
Vi skall bara vinna en match till mot Brynäs....
Apdamerna får i alla fall sommarlov efter nästa match!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, de små aporna är lustiga med sina sektmanér. Hyllas nästan ihjäl av ApPravda när de lyckats besegra LULEÅ HOCKEY! Men håller tyst om att det handlar om hobbylaget, som bara får ihop två femmor vanligen.

Men försöker tysta ned när de mött världsmästarna, förlorat med största siffrorna i ApDamens historia, samt låtsas inte om kön av DamApor efter matchen som ville ha autografer av Luleås stjärnor.

Och nu, likadant mot DaMooDoo. Den snorige har väl dotra som DamApBack och borde väl därför skåda faktum, men tycks mest vara avis på Luleå. Hade hon varit så bra att hon fått lira med oss skulle han väl älska oss.

Ja, det går framåt för Luleå som vi räknat med. Nu räknar väl alla med att DamHv ska krossa oss i finalen, men jag är inte helt säker på det.

DamPungen satsade allt för att rycka kronan av oss i fjol, men lyckades inte. Se var de är nu, nästan i kval. Hur ska det bli för DamHv nu då? Ytterligare en "Honorna dansade en sommar"?

Till skillnad från The Real Thing.

Luleå Hockeys stenhårda damer:-)
Kommentera