Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2039913

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, de små aporna är lustiga med sina sektmanér. Hyllas nästan ihjäl av ApPravda när de lyckats besegra LULEÅ HOCKEY! Men håller tyst om att det handlar om hobbylaget, som bara får ihop två femmor vanligen.

Men försöker tysta ned när de mött världsmästarna, förlorat med största siffrorna i ApDamens historia, samt låtsas inte om kön av DamApor efter matchen som ville ha autografer av Luleås stjärnor.

Och nu, likadant mot DaMooDoo. Den snorige har väl dotra som DamApBack och borde väl därför skåda faktum, men tycks mest vara avis på Luleå. Hade hon varit så bra att hon fått lira med oss skulle han väl älska oss.

Ja, det går framåt för Luleå som vi räknat med. Nu räknar väl alla med att DamHv ska krossa oss i finalen, men jag är inte helt säker på det.

DamPungen satsade allt för att rycka kronan av oss i fjol, men lyckades inte. Se var de är nu, nästan i kval. Hur ska det bli för DamHv nu då? Ytterligare en "Honorna dansade en sommar"?

Till skillnad från The Real Thing.

Luleå Hockeys stenhårda damer:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Den snoriges avkomma är #22 i damapan och som du säjer har han en tagg i sidan mot vårat damlag för att inte tala om Glader som han föraktade som pesten.
Troligtvis för att Glader aldrig reflekterade över att värva henne utan hon fick dra till Löven när Pea lade ner damlaget.

Jo damLinköping är på dekis delux, de har ju aldrig haft pengar och vem mins inte hur de fick gå med tiggarmössan för att kunna flyga till oss när vi tog första gludet och när de skulle hem fanns inga pengar till hemresan, stor komik.
Och nu finns inga pengar till varesig herr eller damlaget i Linköping och bägge återfinns långt nere i tabellerna.

Läste att HV skottar in 5 millar iår i damlaget, pengar man tar från herrlaget. Kanske därför herrarna sladdar i mitten och troligtvis missar top6?
Hur går det nästa säsong? Accepterar HV:s slipshuliganer att resurser tas från herrlaget med ännu en sladdsäsong? Jag tvivlar.

Och Brynäs.....deras damsatsning ligger nog också där runt 5 millar och se vilken kalkonsäsong herrarna gör.
Nej det är bara i vackra Luleå både herr och damlag är trygga och glada och återfinns i toppen av sina serier med god ekonomi.
Förstår att övriga hockeysverige missundsamt blänger på oss.
Man blir glad!
Kommentera