Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2039926

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Den snoriges avkomma är #22 i damapan och som du säjer har han en tagg i sidan mot vårat damlag för att inte tala om Glader som han föraktade som pesten.
Troligtvis för att Glader aldrig reflekterade över att värva henne utan hon fick dra till Löven när Pea lade ner damlaget.

Jo damLinköping är på dekis delux, de har ju aldrig haft pengar och vem mins inte hur de fick gå med tiggarmössan för att kunna flyga till oss när vi tog första gludet och när de skulle hem fanns inga pengar till hemresan, stor komik.
Och nu finns inga pengar till varesig herr eller damlaget i Linköping och bägge återfinns långt nere i tabellerna.

Läste att HV skottar in 5 millar iår i damlaget, pengar man tar från herrlaget. Kanske därför herrarna sladdar i mitten och troligtvis missar top6?
Hur går det nästa säsong? Accepterar HV:s slipshuliganer att resurser tas från herrlaget med ännu en sladdsäsong? Jag tvivlar.

Och Brynäs.....deras damsatsning ligger nog också där runt 5 millar och se vilken kalkonsäsong herrarna gör.
Nej det är bara i vackra Luleå både herr och damlag är trygga och glada och återfinns i toppen av sina serier med god ekonomi.
Förstår att övriga hockeysverige missundsamt blänger på oss.
Man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja verkligen - man är riktigt stolt för att Luleå visat hur man har damlag vars spelare respekteras och behandlas juste, medan alla andra damhockeyspelare pekar på oss som exempel och dessutom vill till oss.

Se bara hur bengtén och de andra misshandlade sina duktiga damer så extremt att Sara Grahn till slut valde att söka sig till juvelen i damhockeykronan.

Medan alla andra bara kan hålla med som någon variant av #metoo...

Har själv jobbat intensivt med nåt sorts utbrott senaste veckorna och haft svårt att ens se lules matcher. men nu har jag efter 15 timmar i sträck blivit klar för att sova ostörd, men svårt att somna för jag brister i skratt gång på gång när du påminner om DamPungens "snälla, får vi en slant så vi kan resa till SM-final...Ha ha ha ha ha...
Kommentera