Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2040092

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tänkte bara upplysa er experter på damhockey här att det inte alls räcker med 1 seger mot Brynäs i helgen, det är bäst av 5 matcher som gäller, så det krävs 2 segrar för att slippa resa tillbaka till Gävle nästa onsdag för match 4. I övrigt hade Luleå ganska mycket flyt som vann matchen igår, Brynäs var det bättre laget. Nu tror jag visserligen Luleå tar hem det där då man har en bättre spelartrupp och framför allt större bredd. Brynäs chans låg i att vinna match 1 och få momentum. Men roligt att de måste kämpa för att vinna numera iaf :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lesky: He he, där fick man så man teg:-)

Jag har den bekväma egenskapen att omedelbart erkänna när jag har fel så är saken över. Så blir det här: tack för rättelsen.

På samma sätt agerar jag om någon ramlar tio meter från mig eller annat händer: jag ropar omedelbart förlåt, och därifrån kan dt bara gå bättre.

Som Luleåsupporter räknar jag alltid med kval varje säsong och därifrån kan kag bara bli glad förstås.

Tack för att du tycker att vi är experter:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lesky: Rätt av dig fel av mig, det är naturligtvis så att semi och finalen är i bäst av 5 och inget annat.
För övrigt är det kul att även andra föreningar satsar på sina damer, en jämnare serie ökar intresset och det skrivs mer i media men nog fick vi kämpa som tusan i förra finalserien för att ta hem guldet.
Kommentera